Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobbare till Reception/Portvakt

Sommarjobbare till Reception/Portvakt

Billerud Sweden AB · Kalix · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Vi på Billerud ger vi dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag.


Vi söker nu dig som vill sommarjobba inom Reception/Portvakt hos oss under sommaren 2023.

Denna tjänst pågår enligt överenskommelse mellan juni, juli och augusti. Du kommer arbeta tillsammans med en kollega och dina arbetstider kommer vara förlagda till tvåskift (fm = 6-14.30, em = 8.30-17).

Beskrivning av tjänsten

I Reception/Portvakt har du kontakt med både interna och externa och du kommer att arbeta med:

  • Ansvar för telefonväxel
  • In- & utpassering till fabriksområdet
  • Ansvar för kameraövervakning och larmhantering
  • Diverse administrativa arbetsuppgifter


Upplärning sker på plats.

Vi sätter säkerheten först! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt ‘Safety First’-arbete initiativ på vår hemsida.


Kvalifikationer

  • Pågående eller avslutad gymnasieutbildning.
  • Goda kunskaper i svenska, engelska i både tal och skrift.
  • Måste ha fyllt 18 år
  • B-körkort
  • Meriterande är erfarenhet inom administrativa uppgifter, telefonväxel eller larmhantering.


Personliga egenskaper

Som person är du serviceinriktad, lugn, noggrann, strukturerad och klarar av att hantera flera bollar i luften samtidigt.

Våra värderingar är viktiga för oss på Billerud och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten innan du söker? Varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Thomas Larsson, Sektionschef Fabriksservice, telefon 0923-66221, 070-6682483, e-post: thomas.me.larsson@billerud.com

Om du vill veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Hanna Lundbäck, HR Business Partner på telefonnummer 0923-662 05 eller på email hanna.lundback@billerud.com

Sista dag för ansökan

2023-02-28

Ansökningsinformation

Urval kan ske löpande eller efter ansökningsperiodens slut. Som kandidat kommer du få en första återkoppling om ett potentiellt nästa steg via telefon eller email och vi rekommenderar att du håller utkik i din mailkorg för att inte missa information från teamet på Billerud.

På Billerud sätter vi säkerheten först och slutkandidaten kommer bli ombedd att i enlighet med vår policy att genomföra ett Drog- & Alkoholtest på vår företagshälsovård.

Lär känna tidigare sommarjobbare!

Vi har många karriärvägar inom Billerud där tiden som sommarjobbare ger dig en fantastisk insikt i vår verksamhet. Läs gärna mer om hur våra tidigare sommarjobbare har utvecklats och deras upplevelser om sommarjobb som en ingångsport till Billerud.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Billerud Sweden AB

Placering

Kalix

Kontaktperson

Billerud Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons