Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobba hos Bemannix i Nacka Kommun

Sommarjobba hos Bemannix i Nacka Kommun

Adecco Sweden AB · Nacka · Ansök senast 14 mars

Deltid · Säsongsjobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Här finns det en chans till ett varierande sommarjobb hos Bemannix. Perfekt för dig som vill ha en större valmöjlighet när företaget arbetar inom olika områden! Missa inte att söka!

Bemannix AB startades 2014 och tillhandahåller i dagsläget tjänster inom bemanning, rekrytering men vi hjälper även arbetssökande via ett arbetsmarknadspolitiskt program via Arbetsförmedlingen som heter Stöd & Matchning. Vi samarbetar med företag som är våra kunder med personal inom lager, transport, återvinning, industrin samt kontor och administration. Arbetsplatserna och arbetsuppgifterna kan variera under anställning hos oss, men man kan även arbeta hos samma företag hela tiden. Vi anställer personal som söker allt som heltid, deltid, sommarjobb med mera.

I vår verksamhet arbetar man hos företag som uthyrd via Bemannix och arbetsuppgifterna och omfattning beror på vilket företag som efterfrågar vår hjälp. Vi kommer framförallt behöva personal som skall arbeta inom lager, transport, återvinning/tillverkningsindustrin, men det kan även förekomma uppdragsgivare inom kontor & administration.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Nacka

Dela jobbannonsen

Anmäl annons