Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb

Ljugarns pensionat AB · Gotland · Ansök senast 7 apr.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Säsongsarbete

Ekängens pensionat öppnar 1:ajuli och är beläget i Garde på Gotland. Vi finns mellan Ljungarn och Hemse. Vi har 30 rum, frukostservering, restaurang och bar samt ett fik.

Vi söker nu dig som vill arbeta med alla olika delar tillsammans med oss.

Arbetet innebär bland annat tillredning och framdukning av vår frukostbuffé, dammsugning av hotellrum och korridor, städning av badrum, tvätta, incheckning och utcheckning av gäster.

Arbetstiden är baserad på timmar och förlagd till lite olika tider enligt schema, både på vardagar och helger.

Du behöver vara en effektiv, organiserad och noggrann person som gillar högt tempo. Att ha lätt för att samarbeta och samtidigt kunna ta eget ansvar och arbeta självständigt är också viktiga egenskaper.

Du brinner för kvalitet och att alltid sätta gästen i centrum. Du skall tala svenska och engelska, vara glad, positiv. Du bör även tycka det är roligt med den gästkontakt som ingår i den dagliga verksamheten.

Vi kommer ha öppet från den 1/7 till (ca) den 30/8.

För att ta sig till och från Ekängens hostel och pensionat är det en fördel att ha körkort och tillgång till bil. Vi kan eventuellt hjälpa till med en mycket enkel boendelösning

Vill du veta mer, ring Katarina på 070-314 57 58 eller maila på katarina@cady.se

Vill du söka tjänsten, skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV på katarina@cady.se OBS - skriv Ansökan "Sommarjobb" i ärenderutan!!!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ljugarns pensionat AB

Placering

Gotland

Kontaktperson

Ljugarns pensionat AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons