Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb Städning, målning, trädgårdsskötsel, Motala

Sommarjobb Städning, målning, trädgårdsskötsel, Motala

Motala - Vattenfall · Motala · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Företagsbeskrivning

Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna. I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Värme Sverige är den fjärde största fjärrvärmeleverantören i Sverige och levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en viktig roll i det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över.

Följ oss gärna!

Linkedin: Vattenfall

Instagram: Vattenfall


Jobbeskrivning

Vill du jobba med en av mänsklighetens största utmaningar? Och ha kul medan du gör det? Då borde du söka ett sommarjobb hos oss! Var med i kampen och hjälp oss mot vårt mål att bli fossilfria inom en generation!

Sommarjobben på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få erfarenhet och en inblick i hur det är att arbeta på ett stort svenskt energibolag. Du kommer få träffa ett flertal människor med olika erfarenheter som kan bidra till din utveckling och ditt nätverk. Du som antingen har sommaruppehåll från studier, övergår till en ny utbildning till hösten eller som avslutar en utbildning under vårterminen kan söka ett sommarjobb hos oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer få jobba på en avdelning som heter Värme Motala som arbetar med att ge fjärrvärme till Motala. Du kommer får hjälpa oss med en mängd olika arbetsuppgifter, allt från att måla till trädgårdsskötsel. Vi behöver även hjälp med städning. Det är viktigt att du kan tänka dig att jobba utomhus eftersom arbetsuppgifterna kräver både inomhus- och utomhusarbete.


Kravspecifikation

Vi söker dig som idag har fyllt 18 år och som går på gymnasiet. Vi ser det som meriterande ifall du har tidigare erfarenheter från Vattenfall Värme. Goda kunskaper i svenska är ett krav och vi vill att du är en ansvarstagande och samarbetsvillig person som gillar praktiskt arbete. Du är även kommunikativ och tar initiativ för att driva ditt eget arbete framåt.


Ytterligare information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Berit Sanded, 070-329 51 21. Vill du veta mer om själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Ida Fågelqvist, 070-048 76 82.

Fackliga representanter för sommarjobbet är Stefan Andersson, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Göran Kabin, Seko, Patrik Nenzen, Unionen och du når samtliga via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

Tjänsten är placerad i Motala och kommer pågå tre veckor mellan perioden 15 juni till 15 augusti 2023.

Så här ansöker du

Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår utbildning, relevanta erfarenheter och bostadsort. Inga ansökningar tas emot via mail.

Låter detta som ett sommarjobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 19 februari 2023!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Motala - Vattenfall

Placering

Motala

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons