Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb som receptionist i Stockholm

Sommarjobb som receptionist i Stockholm

Randstad · Stockholm · Ansök senast 1 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Beskriver du dig själv som serviceinriktad, nyfiken och prestigelös? Har du någon typ av erfarenhet inom service och är sugen att testa på hur det är att arbeta som receptionist hos någon av våra kunder? Just nu söker vi på Randstad receptionister som kan arbeta 3-4 sammanhängande veckor under perioden juni - augusti.

Arbetstider: Måndag - fredag, kontorstider.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Ansvarsområden

Som receptionist är du ansiktet utåt för företaget. Du har en mycket viktig del i företagets servicefunktion. Arbetet består av varierande uppgifter och du är den som självständigt tar hand om receptionen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att finnas behjälplig genom att välkomna besökare, svara på inkommande samtal samt ge professionell service till de interna anställda. 

  • Reception, det vill säga ta emot och välkomna besökare. Men också ordna med lokalerna så att det är snyggt och representativt. 
  • Övriga uppgifter, det som behövs stöttning med för dagen. Det kan vara administrativa uppgifter, posthantering men även att kaffemaskinen behöver omvårdnad. 

Kvalifikationer

Här behöver du: 
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift 
  • Erfarenhet från servicebranschen, restaurang och butik
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2022-06-01 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Anna Hedberg | Talent Sourcer 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons