Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb – Parkvärd i Jubileumsparken

Sommarjobb – Parkvärd i Jubileumsparken

Passalen · Göteborg · Ansök senast 14 mars

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Går du andra eller tredje året på gymnasiet och vill arbeta i en kreativ och växande park mitt i Göteborg? Vill du lära dig nya saker och möta många olika människor? Då kan du vara en av de unga medarbetare vi söker till Jubileumsparken inför sommarsäsongen 2022!

Om Jubileumsparken

Jubileumsparken ligger i Frihamnen i Göteborg. Här kan du bland annat besöka Allmänna badet, prova på segling, kanotpaddling eller delta i simträning. Just nu pågår byggnationen mot en grönare och större park med fler pooler, och vi söker dig som vill vara med och driva aktiviteter på den här kreativa platsen!

Jubileumsparken drivs av föreningen Passalen genom ett IOP (idéburet offentligt partnerskap), mellan Passalen och Göteborgs stad. Passalen är en ideell allmännyttig förening som verkar för alla människors rätt till ett aktivt och meningsfullt liv. Som driftspartner i Jubileumsparken ansvarar Passalen för den dagliga driften av anläggningen och låter sin värdegrund genomsyra all verksamhet i parken. Tillsammans tar vi oss an utmaningen att göra Jubileumsparken till en öppen och inkluderande mötesplats där alla ska känna sig välkomna.

Om tjänsten som parkvärd

Som parkvärd kommer du träna på att bemöta besökare på ett bra sätt, hålla parken ren och fin och vara med och hålla i olika aktiviteter. Sommaren 2022 kommer Passalen genomföra många olika aktiviteter – bland annat bad, segling, simträning och läger. Du kommer tillsammans med dina medarbetare driva aktiviteterna för besökarna och se till att Jubileumsparken är en fin plats. Du kommer också vara en del av programmet Parkvärdar producerar – vilket innebär att du får lära dig skapa och genomföra egna aktiviteter för allmänheten.

Exempel på arbetsuppgifter:

· Välkomna besökare och informera om parkens regler

· Hålla rent i parken

· Hjälpa besökare vid kanotpaddling

· Planera och hålla i olika aktiviteter tillsammans med kollegor

Om dig

Vi söker både dig som har tidigare erfarenhet av service eller liknande anläggningsarbete, och dig som inte har den typen av erfarenhet. I Jubileumsparken arbetar människor med olika kunskaper, erfarenheter och funktionaliteter tillsammans och vi lär av varandra. Vi tror att du är nyfiken, positiv och har en vilja att utveckla parken tillsammans med dina medarbetare. Utbildning och att få lära sig på plats är en del av arbetet och det viktigaste är att du har rätt inställning och personlighet. Du tycker om att arbeta utomhus i alla väder. Du behöver vara 18 år för att söka. Varmt välkommen med din ansökan!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Passalen

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Passalen

Dela jobbannonsen

Anmäl annons