Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb som Laboratorieassistent

Carlsberg Sverige AB · Helsingborg · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker sommarvikarierande laboratorieassistenter till vårt mikrolaboratorium i Ramlösa. Som laboratorieassistent arbetar du med provtagning, analys och rapportering av olika parametrar på våra produkter, råvaror och övrig media enligt fastställt kontrollprogram. Vi arbetar mer och mer för att öka vår närvaro i produktionen för att fungera som en supportfunktion till våra kunder (produktions- och underhållsavdelningarna) vilket innebär mycket kontakter med olika delar av verksamheten. Tjänsterna avser heltid och är förlagd dagtid (måndag till fredag) eller skiftgång (kl.06-14, 12.30–21.30). Sommarvikariaten pågår under perioden juni- augusti. Du arbetar på vår vattenfabrik Ramlösa Hälsobrunn, på Ättekulla industriområde i Helsingborg.

Varför ska du sommarjobba på Carlsberg?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang. Här erbjuds ett spännande och utmanande sommarjobb i ett expansivt företag med mycket höga ambitioner. Vi är måna om att du ska känna dig trygg in din roll och ger dig rätt förutsättningar för att lyckas. Är du rätt person så står du självklart bakom Carlsbergs tre värdeord "Allians, Ansvar, Agera". För dig som motiveras av utveckling finns möjligheter till att växa långsiktigt inom företaget även efter sommarvikariatsperioden.

Vad bidrar du med till teamet?
Vi söker dig som har pågående högskoleutbildning eller universitetsutbildning inom mikrobiologi, biologi, kemi eller liknande. Om du har erfarenhet av att arbeta på ett mikrobiologiskt laboratorium med vatten- och/eller livsmedelsanalyser sedan tidigare är det högst meriterande. Vi söker dig som har goda kunskaper i både svenska och engelska och har du erfarenhet av SAP, som är vårt affärssystem, är det positivt.

Som person är du noggrann och strukturerad då vi hanterar många olika resultat och prover. I rollen som laboratorieassistent är det viktigt att du tycker om att arbeta tillsammans med andra då vi förespråkar teamwork hos oss på Carlsberg!

Säkra ditt sommarjobb och skicka in din ansökan redan idag!
För frågor kopplat till tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@carlsberg.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt men senast den 28:e februari 2021. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Carlsberg Sverige AB

Placering

Helsingborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons