Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb som förpackningsoperatör på Barilla

Sommarjobb som förpackningsoperatör på Barilla

Adecco Sweden AB · Filipstad · Ansök senast 9 maj

Heltid · Säsongsjobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten
Som förpackningsoperatör på Barilla kommer du att hantera deras förpackningsmaskiner som paketerar knäckebröd. I dina arbetsuppgifter ingår att övervaka processen, att genomföra löpande kvalitetskontroller samt tillsyn och hygienarbete kopplat till produktionen.

På Barilla arbetar man 5-skift vilket betyder att arbetspassen kan vara förlagda på förmiddag, eftermiddag och natt under såväl vardagar som helger.

I din roll som förpackningsoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Processövervakning
  • Kvalitetskontroller
  • Tillsyns- och hygienarbete
Tjänsten som förpackningsoperatör är ett sommarjobb med start löpande.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av ett sommarjobb på världens största knäckebrödsfabrik. Du är en praktisk person med ett intresse för teknik som gärna har tidigare erfarenhet av arbete inom producerande industri. Du är lösningsfokuserad, flexibel och har lätt för att byta arbetsuppgift, arbetsgrupp eller skift beroende på hur behovet i produktionen ser ut.

Vidare ser vi att du är en lojal person med hög arbetsmoral som förstår vikten av att hålla tider och deadlines i en produktionsverksamhet. Du gillar att arbeta med andra människor och sprider positiv energi och engagemang bland kollegor samt bidrar till ett gott samarbete. Du trivs med att arbeta som konsult och är en god ambassadör för Adecco där du alltid tar ansvar för dina arbetsuppgifter, tar initiativ, ser förbättringsmöjligheter och ser att ditt bidrag har stor betydelse för en lyckad slutprodukt.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tillgänglig under juni, juli och augusti månad
  • Flexibilitet
  • Bra samarbetsförmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss, Adecco, för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Tjänsten är ett sommarjobb som pågår under juni, juli och augusti.

Om Barilla
Barillagruppen är världens största producent av pasta och pastasåser samt Europas ledande bagerikoncern. Barilla är familjeägt och drivs av familjen Barilla i fjärde generationen och har sitt säte i Parma, Italien. År 1999 blev Wasa en del av Barilla-koncernen tillsammans med många andra bagerivarumärken. Sedan 1919 är Wasa den största tillverkaren av knäckebröd i världen, och produkterna säljs i 40 olika länder, från Skandinavien till USA. Wasa har bageri i Filipstad, Sverige, och i Celle, Tyskland. Från dessa två platser bakar de knäckebröd och andra bageriprodukter till flera länder runt om i världen.
Inom Barilla jobbar vi för våra värderingar, mod, integritet, nyfikenhet, förtroende och passion. Vårt motto är att producera livsmedel som vi vill ge till våra egna barn. Vi har ett eget gym i anläggningen i Filipstad och Du kommer att arbeta i ett företag som skapar utmaningar och där det finns stora möjligheter till utveckling.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare:

Hans Johannesson via hans.johannesson@adecco.se
Jack Delang via jack.delang@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Barilla, förpackningsoperatör, industri, industriarbete, Filipstad, Adecco, sommarjobb

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Filipstad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons