Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb som bokningskoordinator på bemanningsföretag!

Sommarjobb som bokningskoordinator på bemanningsföretag!

PersonalExpressen Huvudkontor · Stockholm · Ansök senast 2 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hej och hjärtligt välkommen att söka sommarjobb som bokningskoordinator hos oss på PersonalExpressen Sjukvårdsbemanning!

Att arbeta som bokningskoordinator hos oss på PersonalExpressen Sjukvårdsbemanning är det perfekta sommarjobbet för dig som motiveras av att få arbeta med såväl dina organisatoriska styrkor som dina sociala och problemlösande styrkor.

Rollen som koordinator ställer i din kontakt med våra kunder krav på en bred och generell förståelse kring sjukvårdens och omsorgens olika beståndsdelar i Sverige. Samtidigt ställer rollen höga krav på dina ledarskapsförmågor där du på daglig basis kommer att få coacha, vägleda och entusiasmera våra sjukvårds- och omsorgskonsulter.

Du kommer löpande att ha tillgång till nära stöd, vägledning och coachning själv från företagets ledning. Denna består av personer med olika akademisk bakgrund men med den gemensamma nämnaren att alla är affärsdrivna, har djupgående kunskaper kring kundernas behov och förutsättningar samt har decennier av gemensam erfarenhet både som företagsledare och som chefer inom vården och omsorgen. Att jobba som bokningskoordinator på PersonalExpressen är med andra ord, utöver att det är ett spännande och dynamiskt sommarjobb, den perfekta ledarskapsskolan för dig som har chefsambitioner i kombination med din akademiska karriär i framtiden.

Du som söker tjänsten

Vi söker dig som har en unik förmåga att skapa entusiasm och arbetsglädje runtomkring dig både i ditt eget liv och på din arbetsplats. Du har en stor passion för att lyckas med ditt jobb och ser det som en integrerad del av din personlighet att ge service i världsklass gentemot kollegor, kunder, konsulter och andra samarbetspartners. En fördel är om du studerar, eller har som ambition att börja studera, på universitetet med en inriktning mot vården eller omsorgen såsom läkare, sjuksköterska, psykolog, socionom eller beteendevetare.

Vår arbetsplats och företagskultur

PersonalExpressens kontor, som du kommer att utgå ifrån, ligger beläget med vacker panoramautsikt över Medborgarplatsen i Stockholm.

Företagets två grundare, VD samt Verksamhetschef, är på plats och leder det dagliga operativa arbetet i företaget vilket märks tydligt i den entusiasm, positiva energi och vilja att lyckas som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi vet vad vi vill bidra med till den svenska välfärden och vi har en tydlig plan för hur vi ska nå dit genom kvalitativt arbete grundat i välplanerade samt välstrukturerade arbetsprocesser. Vi håller vidare en generellt sett mycket hög servicenivå gentemot våra kunder och konsulter.

Det centrala i vår företagskultur är att alla vi som jobbar på PersonalExpressen brinner för att göra samhället bättre genom att få människorna som bor i det att må bättre. Vi är utpräglade humanister med starka värderingar kopplat till människors lika värde, jämställdhet, jämlikhet, social inkludering, fred och andra stora frågor såsom miljön samt klimatet - med andra ord brinner vi för alla de frågor som berör oss människor gemensamt på jorden. Därför känns det också självklart för oss att arbeta med konsultbemanning just inom de områden som vi anser har störst positiv påverkan på människors välmående. Vi ser vårt företagande som en unik möjlighet att kunna påverka det stora genom det lilla. Delar du dessa värderingar samt vår passion kring att få finnas till för de kunder, medarbetare och patienter/boenden som behöver oss som mest i dessa tider av bemanningskris inom vården kommer du att trivas utmärkt tillsammans med oss såväl yrkesmässigt som privat.

Välkommen att söka sommarjobb som bokningskoordinator hos oss på PersonalExpressen redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan och förhoppningsvis ett långt och glädjefyllt samarbete ihop. Vår ambition och tro är att utbytet ska kännas delat åt två håll och att vi ska komma att ge en fin plattform i relation till dina egna ambitioner inför en ledande befattning i framtidens välfärdsbygge - oavsett om den är politisk eller operativ. Du som sommarjobbar hos oss kommer även att ha goda möjligheter till att få en anställning hos oss någon gång i framtiden - förutsatt att allt känns bra för bägge parter såklart. Vi kan också återkommande erbjuda sommarjobb för dig som är intresserad av att enbart ha det, kanske vid sidan av dina studier. Detta kan vi erbjuda mot bakgrund av att sommaren är vår stora högsäsong. Vi ser hjärtligt fram emot din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PersonalExpressen Huvudkontor

Placering

Stockholm

Kontaktperson

PersonalExpressen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons