Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb som bilmekaniker i Södertälje

Sommarjobb som bilmekaniker i Södertälje

2Complete · Södertälje · Ansök senast 30 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Är du utbildad bilmekaniker och söker nytt jobb? Just nu söker vi en junior mekaniker till vår kunds utrustningscenter i Södertälje. Du kommer vara med i ett team som arbetar med att uppfylla företagets kunders önskemål genom att lägga till utrustning på nybilar. Du kommer mestadels arbeta självständigt och på så sätt krävs det att du är ansvarsfull och noggrann för att du ska passa i rollen.

Tjänsten är på heltid där du kommer att arbeta kl:07.00 till 16.30, måndag till torsdag och kl:07.00-14.00 på fredagar. Detta är ett sommarjobb som är från maj till augusti med chans till förlängning. Du kommer till en början bli anställd som konsult via oss på 2Complete.

Din profil

Krav för tjänsten är att du:
  • Är utbildad fordonsmekaniker
  • Har B-körkort
  • Talar och skriver svenska obehindrat då du kommer använda dig av språket i dina dagliga arbetsuppgifter
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare.

Som person ser vi att du är noggrann, självständig och organiserad i och med att du mestadels kommer ha eget ansvar för bilarna. Vi ser även att du är driven, initiativtagande och hjälpsam. För att passa i rollen krävs det även att du har ett brinnande intresse för bilar och ständigt vill utvecklas och lära dig mer. Det är även viktigt att du är social och trivs med att samarbeta med andra.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på mejl louise.jonsson@2complete.se eller numret 070 845 99 04.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Bilmekaniker

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Louise Jonsson

070 845 99 04

Dela jobbannonsen

Anmäl annons