Sommarjobb Reception/butik

KREATIVUM I BLEKINGE AKTIEBOLAG · Karlshamn

·

Ansök senast 14 mars (10 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Reception/butik i din ansökan

Vill du jobba på ett av Blekinges största besöksmål?

Kreativum Science Center i Karlshamn är ett av de allra största besöksmålen i Blekinge.

Kreativum är ett Science Center för nyfikna i alla åldrar, ett fantastiskt hus med cirka 170 stationer fyllda av upptäckarglädje och aha-upplevelser. Här ryms en mängd olika aktiviteter och är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen, året om.

Vill du utvecklas och utmanas samtidigt som du har det roligt? Då tycker vi att du ska söka till Kreativum! Just nu söker vi främst personal som kan jobba i sommar, men vi ser gärna att du kan jobba andra lov och helger också.

Vi söker:

  • receptionister
  • besöksguider
  • cafépersonal

Vi söker dig som vill jobba på en härlig, speciell, dynamisk och spännande arbetsplats. Denna annons gäller för dig som söker sommarjobb som receptionist.

Vill du få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Följ oss i så fall på sociala medier, du hittar oss på Facebook och Instagram @kreativumsc

Vi öppnar en värld av upptäckter!


Sommarjobba i vår Reception/butik

Från det att våra besökare kliver in genom dörrarna till Kreativum vill vi ge dem en upplevelse som de inte glömmer i första taget. Det är här du som receptionist kommer in.

Som receptionist är du den första personen som besökaren möter och är vårt ansikte utåt. Vi söker dig som är över 20 år och som vill arbeta med människor i en härlig, dynamisk och spännande miljö.

Som person är du noggrann, trivs med ett självständigt arbete och tycker om att arbeta efter struktur. Det är viktigt att du är serviceinriktad och snabbt kan anpassa dig till olika situationer som kan uppstå och att du tycker om att arbeta med människor.

I receptionen tar du emot våra besökare och hanterar deras entrébiljetter, berättar om vad som finns att upptäcka på Kreativum och allt spännande som händer under dagen.

Som receptionist har du även hand om vår butik, där vi erbjuder ett spännande och unikt sortiment med det där lilla extra för lekande lärande. Förutom att ge goda presenttips och erbjuda inslagning av presenter, packar du också upp och fyller på hyllorna. Det är meriterande att du har kassavana, men det är inget krav.

Då Kreativum är en officiell InfoPoint, vänder sig även besökare till receptionen med frågor om vad som finns att upptäcka i Karlshamn, förslag på restauranger och andra turistnära frågor.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KREATIVUM I BLEKINGE AKTIEBOLAG

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Kreativum i Blekinge AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Reception/butik i din ansökan