Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb på Ryds Bilglas i Katrineholm!

StudentConsulting · Katrineholm · Ansök senast 16 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas i Katrineholm en stenskottsreparatör på heltid under sommaren till deras verkstad.

Information om uppdraget:

Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:
  • Stenskottsreparationer
  • Assistera vid bilglasbyte
  • Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
  • Ta emot glasleveranser
  • Utföra underhåll av utrustning
Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

Tjänsten är ett sommarvikariat under v. 21-34 där du anställs direkt av Ryds. Ta chansen i sommar att utvecklas och samla meriterande erfarenhet för din framtid.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv, meriterande om du har intresse för fordon och bilar. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Katrineholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons