Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb på Lokalprocessenheten

Sommarjobb på Lokalprocessenheten

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 15 maj

Säsongsjobb

Arbetsuppgifter

Lokalprocessenheten (LOPE) är en av fyra enheter på stadsfastigheter. Vårt uppdrag är att ansvara för den operativa samordningen av Malmö stads lokalförsörjning och vi är Malmö stads part ut mot den externa fastighetsmarknaden. Som sommarjobbare hos oss kommer du framförallt att arbeta med vårt kontraktsregister och fastighetssystem, där du exempelvis kommer att ta fram olika rapporer samt göra jämförelser. Du kommer också få möjlighet att delta i det löpande arbetet på lokalprocessenheten och vara med i olika delar av vårt uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar på högskola/ universitet på exempelvis programmet fastighetsföretagande och har minst ett års godkännda studier, men vi ser det som en fördel om du läst minst två år av programmet. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha goda kunskaper i svenska, i tal och skrift samt goda datorkunskaper.

Som person har lätt för att samarbeta med andra, lyssna in andra och lära dig av andra. För att lyckas i rollen ser vi att du har en god förmåga att strukturera och planera dina arbetsuppgifter.

Om arbetsplatsen

Stadsfastigheters 150 anställda förvaltar Malmö stads fastigheter för skola, barnomsorg, äldreomsorg och kultur. Beståndet uppgår till över 1,8 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen ca 2 miljarder kronor. Vår viktigaste uppgift är att tillgodose våra lokalnyttjares behov av väl fungerande lokaler.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Sommarjobb, 4 veckor
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Början av juni 2022

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Isabella Gadde Werther

0721-890440

Dela jobbannonsen