Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb på Fastighetsförvaltningsenheten

Sommarjobb på Fastighetsförvaltningsenheten

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 15 maj

Säsongsjobb

Arbetsuppgifter

Fastighetsförvaltningsenhetens driftsektion söker nu en sommarjobbare. Du kommer under sommaren 2022 huvudsakligen att arbeta med att ta fram underlag för att komplettera och upprätta underlag för en förbättrad adressättning (belägenhetsadresser) på Malmö stads lokalbyggnader. Utöver utbildning/ genomgång i rutinen gällande belägenhetsadresser så innefattar detta uppgifter som:
  • Ta fram ritningar och kartor för att märka upp förslag på adresspunkter på dessa utifrån byggnadernas förutsättningar som huvudentréer, besöksentréer, miljöhus med mera
  • Besök ute på fastigheter för att fotodokumentera på plats för möjliga uppmärkningar.
  • Föreslå adressnummer och bokstavsstillägg samt sammanställa underlaget som krävs för att göra en ansökan gällande nya utökade belägenhetsadresser.
  • Du kommer även få utföra vissa andra fastighetsförvaltningsrelaterade uppgifter utifrån de behov som finns på stadsfastigheter.
Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänster ser vi att du har pågående studier inom relevant högskoleutbildning med inriktning mot bygg/ fastighet. Du behöver också ha goda kunskaper i svenska, i tal och skrift. Vi ser det som en fördel om du har arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen. Det är meriterande om du har god adminstrativ förmåga, goda datorkunskaper och/ eller B-körkort.

För oss är det viktigt att du delar vår värdegrund och står fast vid dina värderingar, vilket också syns i ditt arbete. Rollen innebär många kontakter, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och bygga relationer.

Om arbetsplatsen

Stadsfastigheters 150 anställda förvaltar Malmö stads fastigheter för skola, barnomsorg, äldreomsorg och kultur. Beståndet uppgår till över 1,8 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen ca 2 miljarder kronor. Vår viktigaste uppgift är att tillgodose våra lokalnyttjares behov av väl fungerande lokaler.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Sommarjobb
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: ca mitten av juni - mitten av augusti (möjlighet till någon/några veckor ledigt)

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Ingemar Jönsson

0708-636491

Dela jobbannonsen