Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb på ekonomiavdelningen hos Wood Supply i Gävle

Sommarjobb på ekonomiavdelningen hos Wood Supply i Gävle

Billerud Skog & Industri AB · Gävle · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Vi på Billerud ger vi dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag.

Vi söker en junior ekonom som vill sommarjobba hos oss under sommaren 2023. Denna tjänst pågår mellan Juni till Augusti.Du kommer arbeta tillsammans med ett team om 9 personer och dina arbetstider kommer vara förlagda till dagtid med placering i Gävle.

Beskrivning av tjänsten

Som ekonom kommer du att få möjlighet att arbeta och prova på att utvidga dina teoretiska kunskaper i mer praktiska enklare ekonomiuppgifter

Du kommer att arbeta med:

  • Hantera fakturering av kundfakturor
  • Granska och validera leverantörsfakturor
  • Uppföljningar av kostnader


Vi sätter säkerheten först! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt ‘Safety First’-arbete initiativ här.

Kvalifikationer

  • Pågående eller avslutad ekonomiutbildning med godkända betyg.
  • Inga tidigare ekonomiska erfarenheter krävs. Vi sätter stort fokus på din personlighet och nyfikenhet att lära.
  • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
  • Måste ha fyllt 18 år

Personliga egenskaper

Vi letar efter dig som är pålitlig och samarbetsvillig och har en önskan att utvecklas. Gärna en person som inte är rädd för att prova något nytt och nyfiken att ständigt lära sig.

Våra värderingar är viktiga för oss på Billerud och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten innan du söker? Varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Daniel Lindahl, Director Finance & Control Procurement & Wood Supply på telefonnummer 0722-241359 eller på email daniel.lindahl@billerud.com.

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-28.

Urval kan ske löpande eller efter ansökningsperiodens slut. Som kandidat kommer du få en första återkoppling om ett potentiellt nästa steg via telefon eller email och vi rekommenderar att du håller utkik i din mailkorg för att inte missa information från teamet på Billerud. Som ett andra steg i processen kommer vi bjuda in aktuella kandidater till 1-2 intervjuer.

På Billerud sätter vi säkerheten först och slutkandidaten kommer bli ombedd att i enlighet med vår policy att genomföra ett Drog- & Alkoholtest på vår företagshälsovård.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Billerud Skog & Industri AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Billerud Skog & Industri AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons