Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb Logistics Invoice Control till Frövi bruk

Sommarjobb Logistics Invoice Control till Frövi bruk

Billerud Frövi / Rockhammar · Lindesberg · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Att sommarjobba på Billerud ger dig goda möjligheter att få värdefulla erfarenheter. Vi på Billerud ger vi dig möjlighet att arbeta i en innovativ och spännande miljö samtidigt som du tillsammans med andra kommer bidra till en hållbar morgondag.

Vi söker nu efter en Logistics Invoice Control som vill sommarjobba hos oss under sommaren 2023.

Denna tjänst pågår mellan som tidigast vecka 18 och vecka 37 som senast. Du kommer arbeta tillsammans med ett engagerat team och dina arbetstider kommer vara förlagda till dagtid.

Beskrivning av tjänsten

Som kontrollant av logistikfakturor kommer du få möjlighet att prova på ett jobb med varierande arbetsuppgifter. Du har din arbetsplats i Frövi och tillhör avdelningen Logistics Frövi/Gävle som ingår i Supply Chain Management/Logistics. Uppdraget för avdelningen handlar om att stödja Billeruds övergripande mål genom att operera de mest proaktiva, pålitliga och effektiva försörjningskedjor i branschen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att kontrollera, matcha, kontera och bestryka våra logistikoperatörers fakturor samt att stödja logistikkostnadsstyrningen. Det är en social roll vilket innebär flertal interna och externa kontakthanteringar. Du är en viktig del i ett team som arbetar tillsammans att nå uppsatta mål.

Du kommer bland annat arbeta med:

• Stödja logistikkostnadsstyrningen.

• Kontrollera, matcha, kontera och bestyrka logistikoperatörers fakturor.

• Hantera interna och externa kontakter.

Vi sätter säkerheten först! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt ‘Safety First’-arbete här.

https://www.billerud.se/om-billerud/hallbarhet/sakerheten-forst

Kvalifikationer

• Avslutad och godkänd gymnasieutbildning.

• Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

• Måste ha fyllt 18 år.

Vi ser det som meriterande att du fortsatt din utbildning efter gymnasiet mot en högskole- och/eller universitetsutbildning med inriktning mot logistik, Supply Chain Management eller företagsekonomi eller likvärdig utbildning. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Vi värdesätter även att du har en god datorvana och att din systemförståelse är övergripande hög.

Stor vikt kommer även läggas vad dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss


Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Logistics Invoice Control är du en positiv och noggrann person som gillar siffror. Du är en lagspelare som förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö och du är en person som ser möjligheter när utmaningar uppstår. Det vi värderar hos oss är ett stort engagemang och en vilja att lära sig nya saker.

Våra värderingar är viktiga för oss på Billerud och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.


Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten innan du söker? Varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Peter Olson, Senior Manager Strategic Logistics Frövi/Gävle på telefonnummer +4658137225 eller på email peter.olson@billerud.com

Om du vill veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Marcus Blomberg, HR Administratör på telefonnummer +46722207367 eller på email marcus.blomberg@billerud.com


Ansökningsinformation

Varmt välkommen med din ansökan senast 28 februari 2023!

Urval sker i regel efter ansökningsperiodens slut. Som kandidat kommer du få en första återkopplingen om ett potentiellt nästa steg via email och vi rekommenderar att du håller utkik i din mailkorg under mars för att inte missa information från teamet på Billerud.

Kandidater som går vidare till ett första steg i denna process kommer bli ombedda att genomföra ett problemlösnings- samt ett personlighetstest. Som ett andra steg i processen kommer vi bjuda in aktuella kandidater till intervju.

På Billerud sätter vi säkerheten först och slutkandidaten kommer bli ombedd att i enlighet med vår policy att genomföra ett Drog- & Alkoholtest på vår företagshälsovård.

Lär känna tidigare sommarjobbare!

Vi har många karriärvägar inom Billerud där tiden som sommarjobbare ger dig en fantastisk insikt i vår verksamhet. Läs gärna mer här om hur våra tidigare sommarjobbare har utvecklats och vad deras upplevelser om sommarjobb som en ingångsport till Billerud.

https://www.billerud.se/karriar/varfor-billerud/karriarmojligheter

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Billerud Frövi / Rockhammar

Placering

Lindesberg

Kontaktperson

Billerud Skog & Industri AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons