Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb Leveransplanerare

INOVYN Sverige AB · Stenungsund · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ORGANISATION OCH ARBETSUPPGITER

På INOVYN erbjuder vi våra medarbetare ett familjärt företag med bra anställningsvillkor och förmåner. INOVYN strävar efter en flexibel organisation med hög förändringsbenägenhet. Vi tror att med gemensamma mål och värderingar skapas förutsättningar för att få engagerade och kompetenta medarbetare, med möjlighet till personlig utveckling och därigenom en trygg anställning. Vi skapar mångfald och personlig utveckling genom utbildning och intern rörlighet. Vi tror på ett öppet och ärligt klimat där alla utvecklas genom regelbunden kommunikation och återkoppling till varandra i en trevlig atmosfär.

ORGANISATION OCH ARBETSUPPGITER

Vi erbjuder sommarjobb som leveransplanerare på vår logistikavdelning baserat i Stenungsund. Vill du ha ett spännande sommarjobb och samtidigt vara med och förstärka verksamheten under semesterperioden juni-augusti på vår fabrik?

Du kommer att ingå i ett team med erfarna kollegor som ställer upp för varandra. INOVYN Sverige AB tillhör en av Europas största kemikoncerner och här i Stenungsund tillverkas främst Klor, VCM och PVC.

DINA HUVUDSAKLIGA ANSVARSOMRÅDEN:

· I rollen som leveransplanerare kommer du ha kontroll över vårat varulager av bulk och säck och ansvara för att rätt kvalitet enligt kundspecifikationen blir lastad till kund

· Du kommer även att få kontrollera internlagret och externlagret

· Vidare kommer du vara med och bidra till optimering av flöden tillsammans med produktion, planering och central logistik. Detta är med andra ord en mycket spännande roll för dig som vill starta din karriär inom logistik!

DIN BAKGRUND & DINA EGENSKAPER:

· Vi söker dig som har påbörjat en relevant högskoleutbildning inom logistik. Du har framförallt ett intresse och nyfikenhet av att lära dig mer inom yrket.

· Som person är du prestigelös, lösningsorienterad och arbetar noggrant och strukturerat. Att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska är en naturligt för dig.

· Säkerhet är ett fokusområde för INOVYN, det är därför ett krav att du arbetar och tänker på ett säkerhetsmedvetet sätt.

· Det är även ett krav på att du ska vara 18 år fyllda senast den dagen du börjar arbeta hos oss.

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem https://careers.inovyn.com

Vi frågor om ansökan kontakta: stenungsund.hr@inovyn.com

Sista ansökningsdag: 28 februari 2023

INOVYN är ett företag i INEOS-koncernen. Vi består av 34 företag med ett produktionsnätverk på över 183 platser i 26 länder över hela världen.

INOVYN Sverige AB har sin verksamhet i Stenungsund med cirka 330 medarbetare. Här produceras främst natronlut, PVC och saltsyra.

Detta är en direktrekrytering av INOVYN. Vi accepterar inte ansökningar via konsultbolag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

INOVYN Sverige AB

Placering

Stenungsund

Kontaktperson

INOVYN Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons