Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb / juridik / Junior assistent till Vinge!

Sommarjobb / juridik / Junior assistent till Vinge!

Clevry · Stockholm · Ansök senast 3 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Vinge är en av Nordens största affärsjuridiska advokatbyråer. Inom Vinges Affärsstöd är tempot högt och som medarbetare här får du en utmanande roll. Du som arbetar här får inblick i affärsjuridikens olika områden och bidrar med just din kunskap till Vinges affär. Miljön är kunskapsintensiv med stora möjligheter till utveckling. Affärsstöd på Vinge utgörs av vår assistentorganisation samt ekonomi- och löneavdelning, marknad och kommunikation, HR, IT, Knowledge management, bibliotek, kontorsservice, risk and quality management och reception. Vi pratar ofta om den Vingeanda som gör vår arbetsplats så speciell. Den bygger på engagemang, viljan att göra skillnad, förmågan att se lösningar och att vi alltid ställer upp för varandra. Lika självklart som att vi delar med oss av vår kunskap, engagerar vi oss i nya projekt för att ständigt utveckla oss själva, varandra och Vinges tjänster.

Studerar du juridik och är nyfiken på hur det är att arbeta på en ledande affärsjuridisk advokatbyrå?

Då är rollen som juniorassistent på Vinge den perfekta möjligheten för dig. Som juniorassistent får du en unik inblick i branschen samtidigt som du får värdefulla erfarenheter inför vidare studier inom juridik.




Din roll

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Clevry där du under sommaren arbetar hos vår kund Vinge. Rollen erbjuder dagar med stor variation där du behöver jonglera flertalet arbetsuppgifter samtidigt, vilket ställer höga krav på flexibilitet och förmåga att prioritera. Ena dagen kan du behöva hoppa in i en taxi och leverera dokument direkt till klient, andra dagar är du behjälplig med upprättande av akter inför en slutförhandling.

Du ingår i ett större team av assistenter där du samarbetar med och hanterar flera uppdragsgivare inom byråns olika juristgrupper, vilket innebär en inblick i ett flertal juridiska områden. Arbetet innebär främst kontaktytor internt och ställer höga krav på din förmåga att samarbeta och agera serviceinriktat.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Arkivering och dokumentationshantering
  • Kopiering och print
  • Korrekturläsning
  • Enklare informationssökning och research
  • Att skicka och ta emot bud
  • Att vara behjälplig vid event av olika slag
Tidsperiod: omgående och under sommaren

Kontor: centrala Stockholm

Arbetstider: vardagar varannan vecka 12.30-21.00 och 8.00-16.30

Din profil

För denna roll söker vi dig som studerar juridik och är redo för ett spännande sommarjobb. Som juniorassistent på Vinge är du administrativt stark, ansvarstagande, noggrann, proaktiv samt har en hög servicekänsla. Du tar på dig ägarskap för dina uppgifter och månar om hög kvalitet. Utöver detta har du en väl utvecklad samarbetsförmåga samt en egen drivkraft att utvecklas. Du uttrycker dig korrekt i tal och skrift på svenska såväl som engelska.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clevry

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons