Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb inom lokalvård/fastighetsskötsel

StudentConsulting · Mölndal · Ansök senast 1 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en person som trivs i att vara i rörelse och därför söker sommarjobb där du får arbeta med kroppen? Är du social och vill träffa kunder på din arbetsdag? Då kan en tjänst inom lokalvård/fastighetskötsel vara något för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting i Göteborg är nu ute efter att anställa duktiga och ansvarsfulla personer som vill representera oss ute hos våra kunder i sommar. Vi ger dig möjlighet att knyta kontakt med olika företag i området och samtidigt bidra med arbetslivserfarenhet genom olika arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna hos våra kunder är av varierande karaktär beroende på vilket uppdrag du kommer att jobba på. Vi har uppdrag både som lokalvårdare, fönsterputsare och fastighetsskötare. Detta är en öppen annons och är inte riktad till någon specifik kund. Vid en eventuell telefonintervju med dig kommer vi gå igenom de uppdrag vi har och se vad som kan passa dig.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en prestigelös inställning, är ansvarstagande och tar egna initiativ. Du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett noggrant men effektivt sätt. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av liknande arbete utan vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Du behärskar svenska väl i såväl tal som skrift och har god samarbetsförmåga. Då samtliga tjänster inom detta område innebär bilkörning så har du B-körkort.

Urvalet sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Lokalvård, Fastighetsskötsel, Fönsterputs, Sommarjobb, Heltid

Sökord: Lokalvård, Fastighetsskötsel, Fönsterputs, Sommarjobb, Heltid

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Mölndal

Dela jobbannonsen

Anmäl annons