Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb inom livsmedel

Danish Crown Foods Jönköping AB · Jönköping · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara en del av ett engagerat team och ett spännande företag? Ta då chansen att skaffa dig nya erfarenheter genom att arbeta med livsmedelsproduktion hos oss. Vi söker nu 40 sommarjobbare till vår produktion som är fördelade på både helg (fredag-söndag) samt vardagsskiftet (måndag-torsdag). Arbetstiderna kan variera något men förekommer framförallt mellan kl 07:00-18:00. För rätt person kan det bli en förlängning. Hos oss kommer att du få arbeta med köttförädling och paketering av köttdetaljer. Vi söker både linjeoperatörer samt truckförare.


Profil

Vi söker en driven person med känsla för detaljer, det är även viktigt att du trivs med ett arbete som sker i högt tempo. Har du ett intresse för teknik kan detta arbete passa dig, som person är du flexibel och anpassar dig snabbt till nya situationer. Då vi i dag består av ett engagerat team så är det viktigt för oss att du har en hög arbetsmoral samt att du ser samarbete som en naturlig del i arbetet. Eftersom du kommer att hantera livsmedel är hygienen en viktig faktor, dessutom får du inte rädas lite kyla då arbetet sker i lägre temperaturer.


Kvalifikationer

· Tidigare erfarenhet av produktion eller livsmedel är inte ett krav men givetvis en fördel

· Truckort är meriterande

· Förståelse av svenska i tal och skrift då du måste kunna kommunicera med din grupp och ta del av våra säkerhetsföreskrifter och rutiner.

· Körkort ej ett krav

Vi kommer också att närvara på Matmässan 2022.

1 000 lediga jobb på digitala rekryteringsmässan Matjobb 2022 - Arbetsförmedlingen (arbetsformedlingen.se)

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Danish Crown Foods Jönköping AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Danish Crown Foods Jönköping AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons