Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb inom lager och logistik

Sommarjobb inom lager och logistik

Adecco Sweden AB · Malmö · Ansök senast 14 maj

Heltid · Säsongsjobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du sommarjobb och är intresserad av att utvecklas inom lager- och logistikbranschen? Vi söker drivna medarbetare för kommande uppdrag hos våra kunder i Malmö-området!

Om tjänsten

Vi söker medarbetare inom lager- och logistikbranschen för kommande uppdrag under sommarperioden, juni till augusti. Som konsult via oss på Adecco kan du komma att arbeta för flera av våra kunder i Malmö med omnejd där du får utvecklas i olika roller och bredda dina erfarenheter. Uppdragen kan innefatta arbetsuppgifter så som pakethantering och sortering, plockning och paketering, enklare hantering av maskiner, truckkörning samt övrigt lager- och terminalarbete. Arbetstiderna kan vara förlagda både dagtid, kvällar, natt samt helger.

I din roll som konsult inom lager och logistik kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Pakethantering och sortering.
  • Plockning och paketering.
  • Truckkörning.
  • Enklare hantering av maskiner.
Detta är en annons för kommande konsultuppdrag för våra kunder över sommarperioden, juni till augusti. Har du möjlighet att arbeta extra även efter sommaren ses detta som mycket positivt.

Om dig

Vi söker dig som lätt kan anpassa dig efter olika typer av arbetsmiljöer och arbetsuppgifter och som drivs av att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Som person är du flexibel, driven och tar stort ansvar i ditt arbete. Du trivs med att arbeta i team och ställer upp där det behövs. Erfarenhet av liknande arbete, körkort och tillgång till bil samt truckkort är meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tillgänglig större delen av sommaren.
  • Att du är flexibel, samarbetsvillig och ansvarsfull.
  • Obehindrade kunskaper i svenska, tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco

Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare vår storlek har vi kunder inom de flesta branscher. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Gabriella Bryngemark på Gabriella.Bryngemark@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Sommarjobb, extrajobb, lager, logistik, Skåne, Malmö, Adecco

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons