Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb inom kundtjänst sökes till Bredband2!

Sommarjobb inom kundtjänst sökes till Bredband2!

StudentConsulting · Malmö · Ansök senast 16 apr.

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Letar du efter ett sommarjobb inom kundtjänst och vill ta del av en rolig och dynamisk arbetsplats? Är du driven, engagerad och trivs med ett serviceinriktat arbete? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har den stora äran att jobba med ett så starkt varumärke som Bredband2. Vi söker nya engagerade medarbetare som vill sommarjobba på företagets kundtjänst och ta del av organisationens gemenskap och sammanhållning! Tjänsten påbörjas i juni med en introduktion där du sedan kommer arbete heltid juni, juli och augusti. Arbetstiderna är 09:00-18:00, där även helgarbete förekommer.

De främsta arbetsuppgifter kommer vara att ta emot inkommande telefonsamtal från privatkunder samt hantera frågor via mejl och chatt. Din viktigaste arbetsuppgift kommer vara att ge kunderna bästa möjliga service samt hjälpa de utifrån deras behov. Du kommer även arbeta med teknisk support, felsökning samt diverse administrativa arbetsuppgifter kopplade till telefonsamtalen.

I rollen som kundtjänstmedarbetare får du möjligheten att utveckla din tekniska kompetens som din förmåga att ta dig an kunder. Med tiden kommer du att ta del av fler utbildningar inom allt från portaler, chatt, IP-telefoni och fakturahantering. I ditt dagliga arbete får du nära coaching och stöttning av din närmsta teamchef där både arbetet och trivseln diskuteras. God arbetsmiljö och utveckling är högt prioriterat och egna idéer och initiativ är varmt välkomna för att förbättra arbetssättet.

I denna roll kommer du vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos Bredband2. Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag mellan 09 - 18, men även kvällsarbete kan förekomma. Det är en heltidstjänst mellan juni - augusti 2023. Vår kund har sitt kontor i centrala Malmö och där kommer du arbeta i en händelserik atmosfär med stort fokus på kvalité, arbetsglädje och teamkänsla.

Detta söker vi:

- Du som gillar kundkontakt och att ge support
- Du som är driven, engagerad och målmedveten
- Du som har ett tekniskt intresse och vill lära dig mer inom området
- Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av teknisk support eller kundtjänst

Låter detta som något för dig? Ta då chansen och sök idag!

Om arbetsgivaren:

På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser man till att medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan.

Man vet att det är medarbetares värdefulla arbete som är grunden till framgång, därför visar man uppskattning gentemot varandra. Kollegor som utmärker sig under året uppmärksammas och man arrangerar löpande aktiviteter för att alla medarbetare ska trivas och må bra.

I gemenskapen är alla välkomna och man behandlar varandra med respekt. Tillsammans strävar alla mot gemensamma mål för att skapa en roligare och mer meningsfull vardag.

Sökord: Sommarjobb, Kundtjänst, Serviceminded, Bredband2, Malmö

Sökord: Sommarjobb, Kundtjänst, Serviceminded, Bredband2, Malmö

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons