Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb i glasscafé

Lilla Bruket · Mörbylånga · Ansök senast 31 mars

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för att jobba med service och vill vara med och utveckla glasscafét vid torget i Mörbylånga? Vi söker nu en engagerad och driven platsansvarig till Lilla Bruket!


Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann och gillar att arbeta i ett högt tempo med känsla för kundbemötande och service. Vi ser att du är en glad och social person som är på jakt efter ett utvecklande sommarjobb. Att arbeta i högt tempo är något du trivs med och du har lätt att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Fördel är även om du är bosatt i eller i närheten av Mörbylånga och tidigare erfarenhet inom liknande tjänster så som kiosk, restaurang, kassahantering är ett stort plus.


Rollen och arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som platsansvarig hos Lilla Bruket innefattar kundbemötande, ta hand om varuinköp, vara delaktig i schemaläggning av personal, hantering och servering av glass, kaffe, fika mm, Du ansvar även för att säkerställa en god hygien och miljö samt rutiner för öppning och stängning.


Lilla Bruket

Vår vision med Lilla Bruket är att vidareutveckla glasscafét med hög kvalité, en inspirerande inredning med skön musik och trevlig personal för att skapa en mötesplats i Mörbylånga för lokalbefolkningen och sommargästerna.


Anställning

Skicka in din ansökan med ditt personliga brev och CV, tjänsten som vi tillsätter är heltid. Anställningen är heltid under sommarsäsongen (juni-aug) samt vissa helger i maj och september. Lönesättning tillämpas individuellt enligt överenskommelse.

Så är du en stresstålig, noggrann, självgående och positiv person tveka inte att skicka in en ansökan via mail.

Ansökningarna behandlas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Hoppas vi hörs snart!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lilla Bruket

Placering

Mörbylånga

Kontaktperson

Civodara Holding AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons