Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb Emmaboda 2022

Xylem, Inc. · Emmaboda · Ansök senast 22 mars

Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är ett globalt team som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa avancerade teknologiska lösningar för världens vattenutmaningar. Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader. Xylem är också ledande inom smart mätutrustning, nätverksteknik och avancerade analytiska instrument för vatten-, el och gas. Vi har starka långvariga relationer med kunder i över 150 länder som känner oss genom vår starka kombination av ledande varumärken och applikationsexpertis med en kraftig inriktning på att utveckla mångsidiga, hållbara lösningar. 2018 hade Xylem 17000 anställda och en omsättning på 5,2 miljarder US dollar.

Om du tycker det låter spännande och vill vara med att lösa jordens vattenförsörjning, hör av dig!

Produktionssiten i Emmaboda är den största inom Xylem-koncernen och vi är idag cirka 1150 anställda. I vår moderna produktionsanläggning sker tillverkningen av pumpar och mixrar, i tillverkningen ingår alla moment från gjutning fram till färdig produkt. På siten finns det förutom kärnverksamheten inom produktion även distributionscenter, finansavdelning, produktutveckling, IT, HR med mera.

Tryck här för en kort film om vår verksamhet i Emmaboda.

Till vår site i Emmaboda söker vi sommarjobbare tillsommaren 2022

Arbetsbeskrivning

Xylems produktionsenhet i Emmaboda är organiserad utefter funktioner i tillverkningsprocessen. Varje funktion är specialiserad på delar av våra processer och här sker komplett tillverkning av våra produkter, främst varumärket Flygt. Ansvaret gäller hela tillverkningen - från order till leverans. På Xylem lär du dig arbetslivets grunder och får insyn i hur ett globalt industriföretag drivs.

Vi söker semestervikarier till flera olika verksamhetsområden med stor variation på arbetsuppgifter exempelvis;

Inom produktionen söker vi semestervikarier till maskinbearbetning, montering, gjuteriarbete, elmotortillverkning, materialhantering, produktionsteknik och logistik.

Vi söker också semestervikarier som vill jobba på vårt logistikcenter där man bland annat kan jobba med orderbehandling, materialhantering, logistik samt transportplanering.

Likväl söker vi semestervikarier till våra administrativa stödfunktioner som exempelvis ekonomi.

Var noga med att fyllai vilken avdelning du är intresserad av att arbeta på i din ansökan.

Arbetstiderna kan variera beroende på placering, dagtid eller skift.

Erfarenhet & Kvalifikationer

Vi söker främst dig som studerar på gymnasium, högskola eller universitet alternativt har du relevant arbetserfarenhet. Sökande med relevant utbildning för vår verksamhet prioriteras. Vi ställer inga krav på att du ska ha tidigare erfarenhet, men det kan vara meriterande beroende på placering.

Du som söker behöver vara fyllda 18 år när sommarjobbet börjar.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som tycker produktion och teknik är spännande, du är nyfiken, vill lära och vill se hur verksamheten fungerar.

Samtliga medarbetare inom Xylem förväntas leva enligt våra värderingar som är respekt, ansvar, integritet och kreativitet.

Vill du söka sommarjobb hos oss?

Vi letar efter medarbetare som delar Xylems värderingar och kommer vid första urvalet lägga stor vikt vid ditt personliga brev. Skriv gärna varför vill du arbeta på Xylem och inom vilket område/arbetsuppgift tror du att du skulle trivas bäst med och också vilket datum du är tillgänglig för att börja sommarjobbet.

Startdatum kommer vara under juni månad.

Kontakt

För frågor kontakta Daniel Långberg, [email protected] eller på 0471-24 74 57. Du är välkommen med din ansökan senast den 31/3 2022. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Din ansökan kommer att behandlas efter sista ansökningsdag, urvalen till semestervikariaten pågår vanligtvis till slutet av april. Har du inte hört något från oss under maj månad, kommer du tyvärr inte att bli erbjuden semestervikariat hos oss i år.

Välkommen med din ansökan!

www.xylem.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Xylem, Inc.

Placering

Emmaboda

Dela jobbannonsen

Anmäl annons