Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb: Digital designer

MäklarOfferter · Stockholm · Ansök senast 7 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare som vill jämföra och anlita mäklare.

Vi söker nu dig som ännu inte har hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet, men har en medfödd talang och är konstnärligt lagd.


Vad tjänsten innebär:

Du kommer att få i alla våra digitala kanaler, det handlar om webbdesign, marknadsföringsmaterial, förändringar i vår grafiska profil och framtagande av helt nya koncept.

Du kommer att få fria händer under vägledning, det innebär att du kommer få använda din kreativitet till max givet de erhållna designmålen.


Dina egenskaper:

Vi söker dig som har en stark kreativ ådra och älskar design, särskilt digital design. Du behöver inte ha jobbat med design tidigare, men du har ägnat väldigt mycket tid åt digital design på fritiden och det är något du vill jobba med i framtiden!

Vi kommer att titta på din kreativa förmåga, att det du skapar ser bra ut. Vi lägger inte lika stor vikt vid det tekniska, (t.ex. att filer/element är skapta på rätt sätt).


Din ansökan:

För att kunna ta emot din ansökan så behöver vi få se dina tidigare verk: sammanställ en portfölj med det du har designat och skriv några rader om dig själv samt vilka programvaror du helst jobbar med. Skicka sedan ansökan till cv@maklarofferter.se och märk ansökan med ”Digital designer”.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MäklarOfferter

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Mäklarofferter Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons