Sommarjobb Cafépersonal

KREATIVUM I BLEKINGE AKTIEBOLAG · Karlshamn

·

Ansök senast 14 mars (10 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Cafépersonal i din ansökan

Vill du jobba på ett av Blekinges största besöksmål?

Kreativum Science Center i Karlshamn är ett av de allra största besöksmålen i Blekinge.

Kreativum är ett Science Center för nyfikna i alla åldrar, ett fantastiskt hus med cirka 170 stationer fyllda av upptäckarglädje och aha-upplevelser. Här ryms en mängd olika aktiviteter och är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen, året om.

Vill du utvecklas och utmanas samtidigt som du har det roligt? Då tycker vi att du ska söka till Kreativum! Just nu söker vi främst personal som kan jobba i sommar, men vi ser gärna att du kan jobba andra lov och helger också.

Vi söker:

  • receptionister
  • besöksguider
  • cafépersonal

Vi söker dig som vill jobba på en härlig, speciell, dynamisk och spännande arbetsplats. Denna annons gäller för dig som söker sommarjobb som cafépersonal.

Vill du få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Följ oss i så fall på sociala medier, du hittar oss på Facebook och Instagram @kreativumsc

Vi öppnar en värld av upptäckter!


Sommarjobba i vårt Café

När våra besökare vill ta en paus från alla upplevelser och fylla på med ny energi kommer de till dig i caféet.

Som cafépersonal ger du våra besökare den bästa servicen när de vill njuta en stund i vår fantastiska cafémiljö. Vi söker dig som är över 18 år och som har erfarenhet av att arbeta i kök eller café.

Som person är du glad och positiv och vill gärna möta alla gäster med ett leende. Du är uppmärksam på både de stora och små sakerna kring caféet och köket, och du vill bidra till att alla får en bra upplevelse. Vi vill att du med din energi och känsla för god service snabbt kan anpassa dig till olika situationer som kan uppstå och att du tycker om att möta människor.

I vårt café erbjuder vi lättare lunch, baguetter och sallader. Vi har försäljning av kakor, glass och dryck. När du jobbar i caféet och köket får du tillaga och ställa fram vår lunchbuffé, bre goda baguetter, göra färgrika sallader och fylla på med kakor och glass. I caféet hanterar du kassan och tar betalt av våra gäster, du hanterar disken och plockar av från borden och ser till att det är rent och fräscht.

Vi ser gärna att du har utbildning inom kök eller café, men det är inget krav. Du ska ha förståelse och insikt i regler som gäller vid livsmedelshantering. Det är meriterande att du har kassavana, men det är inget krav.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KREATIVUM I BLEKINGE AKTIEBOLAG

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Kreativum i Blekinge AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Cafépersonal i din ansökan