Sommarjobb Besöksguide

KREATIVUM I BLEKINGE AKTIEBOLAG · Karlshamn

·

Ansök senast 14 mars (10 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Besöksguide i din ansökan

Vill du jobba på ett av Blekinges största besöksmål?

Kreativum Science Center i Karlshamn är ett av de allra största besöksmålen i Blekinge.

Kreativum är ett Science Center för nyfikna i alla åldrar, ett fantastiskt hus med cirka 170 stationer fyllda av upptäckarglädje och aha-upplevelser. Här ryms en mängd olika aktiviteter och är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen, året om.

Vill du utvecklas och utmanas samtidigt som du har det roligt? Då tycker vi att du ska söka till Kreativum! Just nu söker vi främst personal som kan jobba i sommar, men vi ser gärna att du kan jobba andra lov och helger också.

Vi söker:

  • receptionister
  • besöksguider
  • cafépersonal

Vi söker dig som vill jobba på en härlig, speciell, dynamisk och spännande arbetsplats. Denna annons gäller för dig som söker sommarjobb som besöksguide.

Vill du få en inblick i hur det är att jobba hos oss? Följ oss i så fall på sociala medier, du hittar oss på Facebook och Instagram @kreativumsc

Vi öppnar en värld av upptäckter!


Sommarjobba som vår Besöksguide

Efter att våra besökare har klivit in i Kreativums värld, fylld av upptäckter och spännande stationer, är det dags att skapa upplevelser. Det är här du som besöksguide kommer in.

Som besöksguide har du hand om våra besökare, under tiden de upptäcker, upplever och utforskar bland våra 170 stationer. Vår ambition är att alla våra besökare ska ha en fantastisk dag hos oss.

För att du ska trivas och få en riktigt bra upplevelse tillsammans med oss, tror vi att är det viktigt att du gillar fart och fläkt, att ge god service och har ett gott öga för detaljer. Ibland kan det vara stressigt och full fart och då behöver du kunna ge ditt allra bästa. Du tar ansvar och ser till att våra rutiner följs (ja, det kan låta trist, men det är jätteviktigt för allas säkerhet och trivsel). Tre starka ord som beskriver dig är initiativtagande, engagerad och nyfiken.

Vi söker dig som är över 18 år och som gärna har ett intresse för naturvetenskap, teknik och programmering.

Som person är du utåtriktad och tycker att det är roligt att möta människor. Du tar eget ansvar och har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. I din roll som besöksguide behöver du kunna anpassa dig till olika situationer som kan uppstå med allt från byte av batterier, fylla på med material till att hålla ordning och reda i vår upptäcktsvärld. Du känner dig trygg med och tycker det är roligt att instruera, visa och prata inför våra besökare.

Du blir upplärd av oss i att leda schemalagda aktiviteter både inom- och utomhus. Det kan vara att leda programmering, instruera vårt populära båtrace, beskriva vår VR-station där besökaren får uppleva virtuella verkligheter eller visa vår station med såpbubblor. Att framföra roliga shower och spännande experiment för våra besökare får du också göra som besöksguide.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KREATIVUM I BLEKINGE AKTIEBOLAG

Placering

Karlshamn

Kontaktperson

Kreativum i Blekinge AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Besöksguide i din ansökan