Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sommarjobb Assistent Kvalitetskontroll el, instrument och mekanik, Ringhals

Sommarjobb Assistent Kvalitetskontroll el, instrument och mekanik, Ringhals

Varberg - Vattenfall · Varberg · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Företagsbeskrivning

Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals

Följ oss gärna!

Linkedin: Vattenfall

Instagram: Vattenfall


Jobbeskrivning

Vill du jobba med en av mänsklighetens största utmaningar? Och ha kul medan du gör det? Då borde du söka ett sommarjobb hos oss! Var med i kampen och hjälp oss mot vårt mål att bli fossilfria inom en generation!

Sommarjobben på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få erfarenhet och en inblick av hur det är att arbeta på ett stort svenskt energibolag. Du kommer få träffa ett flertal människor med olika erfarenheter som kan bidra till din utveckling och nätverk. Du som antingen har sommaruppehåll från studier, övergår till en ny utbildning till hösten eller som avslutar en utbildning under vårterminen kan söka ett sommarjobb hos oss. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi arbetar brett inom underhållsteknik – samtliga teknikområden el, instrument och mekanik. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att Ringhals har rätt reservdel, med uppfylld kravbild, på plats vid rätt tidpunkt. Vi gör detta genom att bland annat planera reservdelsinköp, stämma av materialets kravbild, genomföra mottagningskontroll samt se till att logistiken fungerar på förråd. Vi blandar en stor del pappersarbete med fältarbete och stort nätverkande.

Som assistent i vår verksamhet får du i uppgift att hålla ordning på våra papper, registrera i våra dokumenthanteringssystem samt hjälpa oss med gallring. Vi tar hjälp av sommarjobbare för att skapa ännu bättre förutsättningar för framtiden – göra fler underlag sökbara i våra dokumenthanteringssystem och att arbeta av jobb som vi inte hunnit tidigare under året. 2023 vill vi ha hjälp med:

  • Framtagning av materialintyg inom mekanisk mottagningskontroll
  • Framtagning av QE-intyg inom el och instrument’s mottagningskontroll
  • Inventering av reservdelslager (utvalda delar)
  • Förberedelser för avyttring av R12 reservdelar

Vi erbjuder dig arbetslivserfarenhet och insyn i ett stort företags många delar. Du erhåller grundutbildning i affärssystem och dokumenthanteringssystem av större karaktär och får en förståelse för logistik, Quality Control, kravställning mm.


Kravspecifikation

Som person är du trygg och stabil och förhåller dig på ett sätt som är anpassad till situationen. Du arbetar bra med andra människor. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i relation med dina kollegor och har intresse och förmåga att hjälpa andra. Du anstränger dig för att leverera lösningar.

Du har färdigställt din gymnasieutbildning och studerar gärna vid universitetet med inriktning arkivvetenskap, logistik eller teknik. Du talar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift.


Ytterligare information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Victoria Wiman, 072-57 520 59. Vill du veta mer om själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Ida Fågelqvist 070-048 76 82.

Fackliga representanter för sommarjobbet är; Patrik Harrysson - Akademikerna, Eva-Lena Green - Unionen, Lars Nydén - Ledarna, Alexander Wallberg - SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Tjänsten är placerad i Ringhals och kommer pågå mellan den 12:e juni till och med 31:a augusti 2023.

Så här ansöker du

Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår utbildning, relevanta erfarenheter och bostadsort. Inga ansökningar tas emot via mail.

Låter detta som ett sommarjobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 19 februari 2023!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Varberg - Vattenfall

Placering

Varberg

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons