Sommarjobb 2021 -Produktion och Logistik

SCANIA CV AB · Södertälje

·

Ansök senast 10 mars (6 dagar kvar)

Vill du vara med på en spännande resa där du med ditt sommarjobb får bidra till Scanias fortsatta framgång?
För dig som studerande är sommarjobb ett bra sätt att få en inblick i hur det är att arbeta i ett globalt industriföretag. Scania är verksamt i över 100 länder med huvudkontor i Södertälje.

Arbetsuppgifter
Sommarjobb i Södertälje erbjuds inom olika verksamhetsområden.
Produktion och Logistik är vår kärnverksamhet där du hjälper våra produkter ta form och hanteras utifrån högt ställda krav på kvalitet. För att stötta arbetet i produktionen har du som studerar på gymnasium eller högskola möjlighet att söka sommarjobb på Scanias logistikavdelningar. För detta jobb krävs i regel B-körkort

Läs mer om de olika arbetsområdena på: www.scania.com/scaniasodertalje/sv/home/jobb-och-framtid/Studenter/sommarjobb.html

Din profil
Vi söker dig som studerar på gymnasium, högskola eller universitet och ämnar fortsätta dina studier till hösten. Du ska ha fyllt 16 innan sommaren. Beroende på arbetsområde är en del av kravprofilerna mycket specificerade med krav på speciell kompetens, medan andra är mer generella. God kunskap i svenska både till tal och skrift är ett krav.

Ansökan
Ansökan ska innehålla CV och betygskopior från eventuellt pågående samt avslutade studier. För utländska medborgare som har medborgarskap i ett land utanför EU krävs uppehållstillstånd eller studentvisum i Sverige.

I ansökningsformuläret anger du vilket område du är intresserad av att arbeta inom.

OBS, du kan endast välja ett område och vi behandlar endast en sommarjobbsansökan per sökande. Inkommer flera sommarjobbansökningar kommer kandidaten automatiskt gallras bort i ansökningsprocessen.

Scania har ett begränsat antal sommarjobbplatser att erbjuda i år med anledning av den rådande Covid 19 pandemin. Observera att anställningsprocessen för sommarjobb i år kan vara påverkad av den rådande situationen. Beroende på verksamhetsområde kan det förekomma digital kommunikation och jobb på distans.

Vid behov av mer information maila din fråga till: sommarjobb@scania.com

Välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SCANIA CV AB

Placering

Södertälje