Jobbsafari är en del avschibsted logo

SOMMARGUIDE 2021

Emåns Ekomuseum · Nässjö · Ansök senast 15 juli

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker två personer som vill jobba med att möta och guida våra besökare under denna sommar. Du som söker är gärna naturintresserad och gillar att informera/samtala med människor. Här får du träna och utveckla ditt kundbemötande i en servicesituation. Arbetsuppgifterna varierar mellan både historie- & naturguidning, försäljning i vår butik och servering.

Om anställningen

Uppdraget innebär att jobba från 10.30-17 tisdag- söndag fr o m 29 juni- 15 augusti med tillägg för helgerna 21-22 och 28-29 augusti. Ersättningen är i form av timlön.

Om oss

Emåns Ekomuseum är en ideell förening som bildades i början av 1990-talet. Vi är en partipolitiskt obunden ideell förening . I verksamheten representeras flera olika kompetens- och ämnesområden. Det finns en lokal historisk dimension i våra byggnader, där Jönköpings läns Museum svarar för en bred historisk kompetens. Vi har fokus på området vatten och biologi bl. a genom naturskolan och kopplingar till Bodafors fiskevårdssällskap . Vi är lokalt förankrade i dagens Bodafors genom ivrigt frivilligarbete. Nässjö kommuns Kultur- och Fritid bidrar på den kommunala nivån och slutligen har vi många sponsorer som ber bidrag både i form av arbete och pengar . I en värld där ”allt fler kan allt mer om allt mindre” har Emåns Ekomuseum här en viktig uppgift när det gäller att förklara olika övergripande orsakssammanhang. För mer information se www.ekomuseum.nu

Hör av dig till oss via telefon 0706392233 (Maj-Inger) eller 0704023860 (Ugne)

Maila: emans.ekomuseum@gmail.com



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Emåns Ekomuseum

Placering

Nässjö

Kontaktperson

Emåns Ekomuseum

Dela jobbannonsen

Anmäl annons