Jobbsafari är en del avschibsted logo

Solida Logistik växer och söker lagerpersonal med truckvana!

Solida Logistik växer och söker lagerpersonal med truckvana!

Sol:da Logistik AB · Hässleholm · Ansök senast 13 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet

Är du en fena på truckkörning och trivs i en familjär miljö med korta beslutsvägar? Då kan du vara den vi söker till Solida Logistik AB!


ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER

Du erbjuds en roll där truckkörning kommer vara din huvudsakliga arbetsuppgift. I rollen som truckförare ansvarar du för hela kedjan från inleverans, plock och pack, till utleverans. Du blir en viktig lagspelare i en platt organisation som bryr sig om sin personal och arbetar aktivt för att höja trivseln på arbetsplatsen.


PERSONPROFIL

Vi söker dig som är positiv, ambitiös och som gillar att arbeta med kroppen. Du är noggrann och kommunikativ och ser till att leverera det bästa, såväl till kunder som till dina kollegor. Truckkort är ett krav för tjänsten och vi ser även att du har vana och känner dig bekväm med bakviktstruck. Vidare ser vi att du har god datavana och har du erfarenhet av olika WMS ser vi det som meriterande. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet.


ÖVRIGT

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Vardagar 7-16

Plats: Bjärnum alternativt Osby

Sista ansökningsdatum: 2020-12-06


OM ANSTÄLLNINGEN

Lön: Fast månadslön


Anställningsvillkor

Tillsvidare



Skicka in din ansökan genom att maila till rickard@solidalogistik.se.



Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta ägarna direkt:

Rickard Wutzler 0708-290627

Marcus Ahlqvist 0709-454700


Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!


OM SOLIDA LOGISTIK AB

Solida Logistik är experter på tredjepartslogistik och erbjuder våra tjänster till små såväl som stora företag. Vi tar hand om allt ifrån godsmottagning, lagring, pack, plock, utleveranser och returer. Genom stort engagemang och lång erfarenhet erbjuder vi kostnadseffektiv logistik som gör våra kunder konkurrenskraftiga och framgångsrika. Våra samarbeten präglas alltid av närhet och familjekänsla, där vi tar logistiken ett steg framåt



Sökord:

Truckförare, lager, lagerarbetare, orderplock, plock, pack, inleverans, utleverans, truckkörning, förpackning, logistikarbete, #jobbjustnu

Öppen för alla Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sol:da Logistik AB

Placering

Hässleholm

Kontaktperson

Sol:da Logistik AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons