Jobbsafari är en del avschibsted logo

Solcellsmontör

Solinnovation i Värnamo AB · Värnamo · Ansök senast 13 feb. (24 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Solinnovation fortsätter expandera med montörer i Kungälv. Vi söker en montör som vill ha möjlighet till utveckling, ett fritt arbete och chansen att påverka sin arbetssituation. Är det dig vi söker?

Att vara montör på Solinnovation innebär ett arbete där du monterar de solpaneler som skickats till kund för montage. Dina dagar kommer bland annat bestå av följande:

  • Ställningsbyggande
  • Montering av infästningssystem
  • Montering och inkoppling av solpanelerna
  • Kabeldragning
  • Uppstart av anläggningen
  • Kundkontakt


Huvuddelen av arbetet sker i närregionen men resor med övernattning förekommer. Stor del av jobbet kommer du få lära dig på plats av erfarna montörer i företaget.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande och gillar att ta egna initiativ. Vi tror att du har en hantverkarådra i dig och gillar att arbeta på fält utan en fast arbetsplats. Arbetet är fysiskt krävande och eftersom solpanelerna monteras på tak är det viktigt att du klarar av att jobba på högre höjder. Det är meriterande om du har utbildning inom bygg, el eller har anskaffat dig liknande kunskaper genom tidigare arbete.

Meriterande

Utbildning i ställningsbyggnation, lift, fallskydd, heta arbeten.

Om företaget

Solinnovation erbjuder solcellsanläggningar till privatpersoner, lantbrukare, bostadsrättsföreningar och företag. Solinnovation är ett företag med större delen av södra Sverige som arbetsområde. Vi har kontor i Lidköping, Linköping, Göteborg, Värnamo och Örebro. Vi driver företaget med en vision att bidra till lägre elpriser för våra kunder! Vi tar hand om hela processen från projektering till nyckelfärdig solcellsanläggning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Solinnovation i Värnamo AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Solinnovation i Värnamo AB

Ansök via mejl