Sökes: Säljande avdelningschef till snabbväxande IT-bolag

Svensk e-identitet · Uppsala

·

Ansök senast 13 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en snitsig chef till vår avdelning som säljer, implementerar och supporterar ombudstjänster till stora delar av vårdsverige. Ombudsavdelningen består idag av åtta medarbetare och ditt ansvar blir att leda avdelningens arbete och sälja och förvalta våra kundrelationer. Om du tillåter oss att få skryta lite landar nog årets tillväxt och vinst för Svensk e-identitet på sammanlagt över 100%. Riktigt roligt men med spännande utmaningar som följd. Är du redo?

Din nya roll som avdelningschef

Som Ombudschef för vårt marknadsledande produktområde inom digitala ombudstjänster för vård-sverige har du totalansvar för verksamheten för ditt område. Dina mål kommer vara såväl ekonomiska och kundorienterade som personal- och affärsmässiga. Du är ytterst ansvarig för kvalitet, lönsamhet och genomförande av leverans med hjälp av teamet inom er avdelning.

Du kan förvänta dig en varierad roll där mycket av din tid kommer fokuseras på att utveckla goda affärsrelationer med befintliga och potentiella kunder inom vår ombudsverksamhet. Du, i nära samarbete med vår säljorganisation, driver på och säkerställer fortsatt tillväxt inom vårt affärsområde ombudstjänster.

Om vi ska försöka att summera så är det dessa delar som vi ser kommer ingå i din nya roll:
  • Uppsökande strategisk försäljning i projektform mot potentiellt stora kunder.
  • Bygger och underhåller ditt nätverk och aktiv bearbetning av inkommande leads.
  • Leda, fördela och följa upp avdelningens arbete med allt ifrån verksamhetsplaner och budget till att utveckla och få våra kära medarbetare att trivas alldeles utmärkt.
Du kommer blir en del av vår ledningsgrupp och rapporterar till VD och har en "dotted line" till säljchef. Placering är post-corona på vårt nya kontor i Uppsala.

Vem är du?

För att lyckas som Ombudschef har du både gedigen erfarenhet av kvalificerad försäljning samtidigt som du vet hur man leder ett vinnande team. Du har kanske jobbat som kundansvarig, säljande projektledare samt har tidigare erfarenhet av framgångsrikt personalansvar. Extra glada blir vi om du dessutom har branschkunskap eller erfarenhet från vård- och omsorg och/eller IT. Vidare ser vi att...
  • Du har ett högt EQ samt förmåga att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer gentemot såväl kunder som medarbetare.
  • Du är proaktiv och handlingskraftig och sätter igång aktiviteter och förändringar utifrån verksamhetens behov, såväl internt som gentemot befintliga och potentiella kunder.
  • Du uppskattar en god struktur även när du har väldigt många olika saker igång samtidigt. Det är en regelstyrd verksamhet i förändring. :)
  • Du har ett helhetsperspektiv och god förmåga att prioritera mellan olika uppgifter.
Hur är det att jobba här?

I stället för att lova guld och gröna skogar frågade vi vår kollega William om varför han trivs hos oss:

"Det kanske låter lite klyschigt att säga detta men Svensk e-identitet är en arbetsplats med otroligt högt i tak. Alla har rätt att säga och tycka vad man vill. Och det bästa är att du får gehör för de förslag och idéer du kommer med. Jag skulle rekommendera Svensk e-identitet för att det är en väldigt rolig arbetsplats och vi är ett gäng som har väldigt kul tillsammans."

Tidsplan

Är detta rollen för dig? Skicka då CV och berätta varför du ser dig själv hos oss på Svensk e-identitet! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar vår stjärna innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka!

Frågor?

Har du frågor om tjänsten får du gärna snacka med vår VD Mikael Westöö som du når på mikael.westoo@visma.com eller 073 - 511 04 24.

Vilka är vi på Svensk e-identitet?

Vi ser till att du är du! Svensk e-identitet AB är ett litet expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag drygt 40 personer som jobbar med inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen som vårt eget bolag.

Kolla gärna in denna filmen också!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svensk e-identitet

Placering

Uppsala