Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sökes legitimerad Logoped till fast tjänst i Nynäshamn

Sökes legitimerad Logoped till fast tjänst i Nynäshamn

Röstkonsulten Carina Engström AB · Nynäshamn · Ansök senast 14 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en logoped till vår mottagning i Nynäshamn. Mottagningen ligger lättillgängligt på Nynäshamns sjukhus (entréplan). I samma hus finns geriatrik, BVC samt vårdcentral, som vi har ett gott samarbete med.


Röstkonsulten Nynäshamn är en av våra sex mottagningar och som logoped har man tät kontakt med kollegor både lokalt och från övriga verksamheten. På mottagningen i Nynäshamn arbetar för närvarande fyra logopeder.


Arbetet sker inom ramarna för vårt vårdavtal med SLL, samt samarbetsavtal med rehab och geriatrik i Nynäshamns kommun. Huvudsakligt patientarbete sker på mottagning med initial bedömning, utredning, behandling, hjälpmedelsutprövning, gruppbehandling mm. Dokumentation och journalföring sker elektroniskt i journalsystem TakeCare.


Då vi är en allmänlogopedisk mottagning har man möjlighet att arbeta med flertalet logopediska diagnoser och behandlingsområden men primär patientgrupp för tjänsten utgörs av barn.


Flerspråkighet och körkort är meriterande.


OBS Nynäshamn är en sydlig kranskommun till Stockholm med primär förbindelse via pendeltåg. Vi rekommenderar intresserade kandidater att undersöka pendlingstid då den från delar av Stockholm kan vara omfattande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Röstkonsulten Carina Engström AB

Placering

Nynäshamn

Kontaktperson

Röstkonsulten Carina Engström AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons