Jobbsafari är en del avschibsted logo

sökes Hudterapeut, vaxterapeut

Elisabeth Bexter AB · Stockholm · Ansök senast 1 dec. (66 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi på Beautylounge Stockholm söker just nu efter drivna och professionella hudterapeuter, vaxterapeuter för anställning.

Vi vaxar periodvis väldigt mycket på salongen så vi ser helst att du kan vaxa brasilianskt och även med sockervax men ej ett krav. Vidare utbildning inom detta finns att erbjuda.

Som Hudterapeut kommer du att få göra sedvanliga arbetsuppgifter på en salong, städ, reception, ta hand om kunder/bokningar. Flertalet behandlingar så som ansiktsbehandlingar, fotvård (viktigt att du kan hantera credo och skalpell i fotvården) vaxning & brasiliansk vaxning, lash lift, brow lift mm vi har även dermapen 4, PRX-T33, Velashape 3, Diodlaser för permanent hårborttagning och spraytan, ev manikyr & schellack. Samt övriga spa eller kroppsbehandlingar.

Du kommer att ingå i ett fantastiskt team med andra hudterapeuter, nagelterapeuter och fransstylister. Vi erbjuder flera olika behandlingar hos oss och det finns även möjlighet till vidare utbildningar. Salongen ligger centralt på Kungsholmen.

Vi söker både heltid och deltidsanställda med tillträde efter överenskommelse.

Om du har ett öppet sinne, trivs med ett högt och snabbt arbetstempo och brinner för att ta hand om kunder och kollegor och samtidigt intresserad av att utvecklas, då är det här jobbet för dig.

Låter det spännande, ta steget och skicka in ett personligt brev och CV till:

Elisabeth Bexter

info@beautylounge.se

www.beautylounge.se

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Elisabeth Bexter AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Elisabeth Bexter AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen