Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sökes: administratör med erfarenhet av transportbranschen

Sökes: administratör med erfarenhet av transportbranschen

Jobzone Business Services · Stockholm · Ansök senast 21 aug.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Administratör med erfarenhet av transportbranschen sökes till kund i södra Stockholm

Är du en administratör med erfarenhet från transport- och logistikbranschen? Vår kund söker nu en pålitlig och kunnig administratör till sin verksamhet. Företagets vision är att vara en ledande leverantör inom transport och logistik av produkter som behöver särskilt omhändertagande. Företagets värderingar återfinns i dess sätt att arbeta: proaktivt, effektivt och innovationsrikt, samt med passion. Speglar dessa värderingar dig? Vill vara med på resan mot en global ledare? Ansök nu.

Om tjänsten:

Vår kund arbetar med olika åkerier runt om i hela landet, du kommer fungera som en länk mellan åkeri och era företagskunder därav krävs en god förmåga av samordning och kännedom över hur transport- och logistikbranschen fungerar. Du kommer i din sammanlänkande roll spåra, felsöka och anmäla förlorat/trasigt gods samt boka extratransporter och ta kompletterande beställningar. Du kommer sköta kommunikationen genom mejl och telefon, mellan varven uppstår ett högt arbetstryck och du bör trivas med ett sådant klimat.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av transport och logistik samt erfarenhet av administrativt arbete. Givet att du kommer arbeta mot kunder och åkare ser vi att du är en service-minded individ som avslutar det du påbörjat, vidare har du en positiv inställning och är lojal.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med transport mot restauranger, systembolag och det anses fördelaktigt om du har kontakter inom transportbranschen. Det är starkt meriterande om du har arbetat med transportledning tidigare.

Krav

God svenska i tal och skrift
Några års erfarenhet av transport- och logistikbranschen
Erfarenhet av administrativt arbete
God kommunikativ förmåga
Goda kunskaper i officepaketet

Villkor och förmåner

Du kommer bli anställd av oss på Jobzone och därefter uthyrd som konsult till vår kund. Arbetstiden är måndag - fredag 8-17.
Lön enligt kollektivavtal.

Detta är ett vikariat fram till sista augusti.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdag.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobzone Business Services

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons