Jobbsafari är en del avschibsted logo

Söker personlig assistent till ung kvinna boende i Västerås

Söker personlig assistent till ung kvinna boende i Västerås

FMF ASSISTANS AB · Västerås · Ansök senast 29 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Jag är en glad tjej på 18 år som bor utanför Västerås med min familj. För att min dag skall fungera har jag personlig assistans – en person som finns vid min sida och stöttar och pushar mig i mitt liv. Det jag behöver hjälp med är kommunikation, måltider, personlig hygien, träning och massage. Tillsammans kommunicerar vi med stödtecken och har du mindre erfarenhet kan jag och min familj lära dig.

På vardagarna går jag i särskola där jag trivs jättebra! Jag har många fina och snälla kompisar och vi gör många roliga aktiviteter tillsammans.

Tycker om att vara aktiv på min fritid och något som står mig varmt om hjärtat är racerunning. Varit med i tävlingar och fått många fina medaljer och det vill jag fortsätta med. När jag inte kör racerunning vill jag gärna träna för att må bra i min kropp. Bada, ta en shoppingtur, en god fika på ett café men också bara mysiga hemmadagar med film och tv-spel. När vi åker på olika aktiviteter åker vi i min egen bil och du behöver ha B-kört kort.

Jag förstår en del talat språk men kommunicerar själv med hjälp av tecken, mobiltelefon eller dator.



Assistentens roll och erfarenhet

Jag söker en personlig assistent som är positiv och glad men också lugn, trygg, busig, flexibel, rolig och har tålamod. Kan vara bra om du kan stå emot lite ”tjat” men det viktigaste av allt är att personkemin stämmer mellan oss två. Ser gärna att du kommer med egna initiativ, med olika förslag på nya aktiviteter som motiverar mig att utmana mig själv och lära mig nya saker. Det är bra om du är i god fysisk kondition för jag behöver hjälp med olika lyft och förflyttningar.

Du kommer arbeta hemma hos mig och min familj så det är viktigt att du har känsla för integritet och respekt


Arbetstider/Tjänstgöringsgrad

Eftermiddagar, kvällar, helger och skollov.

Timanställning

Meriterande erfarenheter - special kunskaper

Du som söker bör behärska svenska språket väl i tal och skrift.

Rökfri

B-körkort samt tillgång till egen bil.

Tidigare erfarenheter inom assistansyrket eller omvårdnad.

Om lön (obligatorisk)

Du som assistent kommer innefattas av kollektivavtalet KFO. Individuell lönesättning.


Om anställningsvillkor

Från och med 1:a januari 2011 är det ett krav på att man måste ha polisbrottsregister när man utför insatser åt barn under 18 år. Vi på FMF Assistans tar polisbrottsregister på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra brukare. Ett belastningsregister- LSS beställer man på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Vi erbjuder utbildningar och friskvårdspeng

Arbetsgivarens webbplats

www.fmfassistans.se


Kontaktpersoner

Lina Johansson

Kundansvarig

Tel: 072 – 526 24 92

rekrytering.lina@fmfassistans.se


Företagets adress

FMF Assistans

Adolfsbergsvägen 4

702 27 Örebro


Sök jobbet senast

Varmt välkommen med din ansökan och få chansen till ett roligt och utvecklande arbete! Vi rekryterar löpande och mejla ditt CV och Personliga brev:

rekrytering.lina@fmfassistans.se


Ange referens: VÄSTERÅS

Som assistent hos oss vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FMF ASSISTANS AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Fmf Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons