Jobbsafari är en del avschibsted logo

Söker du jobb efter studenten?

Lernia · Vetlanda · Ansök senast 18 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du arbete efter studenten? Vi väntar på dig och ser fram emot din ansökan!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får cirka 15000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Om tjänsterna

Uppdragen kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person kan det finnas möjligheter för övertagande till kund. Vi har olika tjänster, allt från maskin- och cnc-operatörer till snickare, montörer och tjänstemän.

Om dig

Känner du som person ett stort ansvar och engagemang för ditt arbete och har god samarbetsförmåga? Då kan rollen som medarbetare hos oss på Lernia vara något för dig. Du ska vara flexibel och ha en positiv inställning samt ha ett tekniskt intresse och körkort.

Om anställningen
  • Placeringsort: Vetlanda med omnejd
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, eventuellt skiftarbete
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer.

För frågor om tjänsten - kontakta katarina.kronblad@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Vetlanda

Dela jobbannonsen

Anmäl annons