Jobbsafari är en del avschibsted logo

Söker du extrajobb på kvällar & helger? Se hit!

Söker du extrajobb på kvällar & helger? Se hit!

Aldovo AB · Örebro · Ansök senast 27 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi har precis öppnat upp ett helt nytt team som jobbar extra, kvällar och söndagar - vilket är perfekt att kombinera vid sidan av sina gymnasie/komvux/universitets-studier.


Vi söker dig som:

¤Är minst 16 år

¤Vill tjäna extrapengar

¤Bygga ut dina erfarenheter, referenslista samt ditt CV

¤Vill ha roligt på sin arbetsplats


Vi på Aldovo kommer utbilda och skola dig för att klara av arbetsuppgifterna. Vi kommer finnas hela vägen som stöd och bollplank. Detta arbete kommer ge dig starka meriter på ditt CV. Sköter du dina åtaganden så får du givetvis fina referenser inför framtiden men framförallt så kommer du kunna tjäna riktigt bra pengar!


Vi förväntar oss att du kan jobba vid de flesta arbetstillfällen: Mån-tors: 17.00 - 20.00 samt sön: 11.00 - 15.00. Snittlön: 150/kr i timman.


Arbetsuppgiften är att över telefon erbjuda privatpersoner runt omkring i Sverige att testa marknadens smartaste hemlarm, vilket de får göra helt gratis! Larmet är till för att skydda upp mot inbrott, brand samt skadegörelse. Du kommer vara en viktig byggsten i att utveckla kvällsavdelningen. Du tillsammans med övrig personal och ledning kommer jobba mot höga mål och budgets. Du kommer jobba med unga människor i en rolig arbetsmiljö med högt i tak och massor av roliga tävlingar. Det är viktigt att du kan kommunicera på svenska och även skriva obehindrat på svenska.


Vill du jobba extra? Sök redan idag. Det är högt tryck på sökande och endast ett fåtal platser! Sök genom att skicka mig ett CV och personligt brev till följande mailadress: jobba@aldovo.se

Det är viktigt att du skriver rubrik "Kväll" då vi har flertalet olika tjänster ute. #jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aldovo AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

aldovo AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons