Jobbsafari är en del avschibsted logo

Software Engineer till Nexer R&D

Nexer AB · Göteborg · Ansök senast 29 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi vill bli fler inom vårt stora satsningsområde R gruppen för dig som är en problemlösare av högsta rang, och som precis som oss njuter av att knäcka en svår nöt. För oss är erfarenhet och intresse av agil mjukvaruutveckling med produktutvecklingsfokus viktigast. Du blir en del av ett team där kunskapsdelning och utveckling prioriteras, i uppdrag där du får arbeta med framtidens tekniker redan idag. För att jobbet ska bli trivsamt och givande ser vi till att alltid ha kul tillsammans!

Vad erbjuder vi?

Våra kunder finns inom alla olika typer av produktutvecklande företag och vi jobbar med allt från den senaste telekomtekniken till uppkopplade och autonoma fordon. Det finns mölighet att jobba i ett Nexer-team in-house såväl som att vara den som bryter ny mark ute i uppdrag hos kund. Oavsett vilket får du möjlighet att jobba i teknikens framkant där du utvecklas och lär dig nya saker hela tiden Utöver uppdrag i en intresssant miljö finns det inom Nexer en learning culture för fortsatt vidareutveckling - via interna kurser, certifieringar och meet-ups. Du sätter själv ribban för hur högt du vill nå - vi ser inga begränsningar!

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta med agil systemutveckling! Du som har minst 2-3 års erfarenhet av roller som programmerare, arkitekt, scrum master, produktägare, utvecklare, testare, mjukvaruingenjör, eller liknande.

Vi hoppas att du har erfarenhet av:
  • Utveckling i C++ och/eller C
  • Agila arbetssätt, exempelvis SAFe eller Scrum
  • Versionshantering genom Git eller motsvarande
  • Akademisk bakgrund inom Computer Science, Software Engineering eller motsvarande.
Det även är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av utveckling i Java, C# och/eller scriptspråk som Ruby eller Bash.
  • Erfarenhet av simuleringsutveckling i Matlab och/eller Simulink
  • Arbete med CI/CD genom exempelvis Jenkins.
  • Arbetat i Linux-miljö
  • Arbetat i tvärfunktionellt team
  • Arbetat med testdriven utveckling (TDD)
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Nexer som arbetsgivare?

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stor, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Klara Matsdotter på klara.matsdotter@nexergroup.com. Vi tar löpande emot ansökningar, så vänta inte med att söka!
Mer om Nexer

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger.

Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad.

Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nexer AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons