Jobbsafari är en del avschibsted logo

Software Developer till Sally R

Skills Rekrytering AB · Västerås · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Sally R växer, häng med oss på resan mot smartare fastigheter. Vi söker en Software Developer som vill utveckla innovativa och smarta SaaS-lösningar som bidrar till minskad energiförbrukning och bättre luft!

Sally R är ett innovativt och högintressant Green Tech-företag. Vi har funnits i sex år, och utvecklar idag    ledande cloud-baserade lösningar för optimering av inomhusklimat, med fokus på bättre inomhusluft och energibesparingar. Vår lista av nöjda kunder inom commercial real estate växer stadigt, och vi är stolta över att bidra till ett bättre klimat och mätbart minskad energiförbrukning. Spännande saker är på gång hos oss och vi söker ytterligare en mjukvaruutvecklare till vårt team.

Om en dag på jobbet Vi jobbar i ett mindre team där alla har olika kompetens och bakgrund. Tillsammans utvecklar vi vår SaaS tjänst där utvecklingsteamet ansvarar för arkitektur, design, test och utvecklingsprocess. Vi har korta beslutsvägar och du får jobba innovativt, testa lösningar och får snabb feedback på din insats.      

Vi jobbar i riktigt schyssta lokaler på Navigatörgatan i Västerås. Här är hjärtat i vår verksamhet och din dag består av dagliga avstämningar, eget arbete, dynamiska diskussioner med kollegor, utforskande av ny teknik, många skratt, pingismatcher, en och annan LAN-kväll och andra upptåg. På Sally R är vi ett gäng som trivs tillsammans och har kul på jobbet!

Om dig Du har jobbat några år med utveckling av Frontend-, Backend- och/eller Fullstack-lösningar. Känner du dig hemma inom .Net, Typescript, Azure, IoT och SQL? Bra, för det är en del av vår tekniska sfär. Det viktigaste är ändå att du har sinne för utveckling av tekniska lösningar av hög kvalitet, är tekniskt nyfiken, vill lära dig nya saker och är van att jobba i agila processer. Du är en logisk och problemlösande person som uppskattar att jobba i ett team där vi stöttar varandra. Du kommer gärna med förslag och idéer och bidrar med positiv energi. Det är bra om du har:

  • Erfarenhet av IoT och cloud-baserade lösningar
  • God kunskap och erfarenhet i C#/.NET
  • Högskole- eller civilingenjör, systemvetare eller motsvarande IT-relaterad examen

Hos oss på Sally R jobbar medarbetare med passion för innovativa lösningar som gör skillnad på riktigt. Sally R befinner sig i ett mycket spännande läge och vi har idag flera stora och trygga kunder som ser nyttan av nästa generation av optimeringstjänster för bättre klimat och energibesparing. Tillsammans med våra kunder utvecklas vi och skapar värde, varje dag.    

Känner du igen dig? Kul! Du är varmt välkommen att höra av dig till vår samarbetspartner Skills Rekrytering, så tar Annika hand om dig och din ansökan. Vi ses! Hälsningar gänget på Sally R.

Välkommen med din ansökan! I detta uppdrag samarbetar vi med Skills Rekrytering. Sök tjänsten via www.skillsrekrytering.se/lediga-jobb senast den 19/2. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på 070- 33 55 290.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skills Rekrytering AB

Placering

Västerås

Kontaktperson

Skills i Mälardalen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons