Socionom/Kurator

Solstenen i Skåne AB · Höör

·

Ansök senast 9 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en socionom/kurator till vår mottagning i Höör. Vi söker dig som är socionom, gärna med påbyggnad av samtalsterapi och/eller erfarenhet av arbete inom beroendevård/psykiatri. Har du erfarenhet av LARO-verksamhet är det meriterande. Som person ser vi gärna att du är driven och engagerad. Vi förutsätter också att du är positiv och har god serviceanda mot såväl patienter som medarbetare och externa aktörer. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Då du arbetar på en mindre mottagning har du ofta bredare arbetsuppgifter både med teamkänsla och individuellt samt ett trevligt klimat. Vi arbetar bl.a. med gruppverksamhet, ADHD-skola, mindfullness, ACT, CRA, återfallsprevention samt neuropsykiatriska utredningar. Nära samarbete med övriga aktörer omkring oss, t.ex. Socialtjänsten, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, övriga vårdinstanser såsom infektionsmottagning och vårdcentral.


Arbetet innebär socionom arbete inom LARO verksamhet som exempelvis SIP samt sociala samtal med patienterna. Meriterande är även möjligheten att ha terapeutiska samtal exempelvis KBT.


Vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Solstenen i Skåne AB

Placering

Höör

Kontaktperson

Solstenen i Skåne AB

Ansök via mejl