Socionomkonsulter sökes!

CareOn · Gotland

·

Ansök senast 24 okt. (5 dagar kvar)

CareOn är ett oberoende konsultföretag inriktat på socialt arbete. Vi har funnits i över 20 år och är verksamma över hela Sverige. Våra konsulter gör vardagen enklare för våra uppdragsgivare genom att avlasta, förvalta eller utveckla verksamheter. Vi som arbetar på företaget kan de olika delarna inom socialförvaltningen och vet vad som krävs för att vara en professionell konsult inom det sociala arbetet. Våra ledord är kompetens, kunskap och kvalitet!

Våra uppdrag finns främst inom socialtjänstens myndighetsutövande områden som IFO Barn och Unga och biståndshandläggning inom SoL-äldre och LSS. Som socionomkonsult behöver du vara utbildad socionom och ha minst fem års arbetslivserfarenhet av det kompetensområde du vill arbeta inom. Du behöver ha god förmåga till självständigt arbete samt ett flexibelt förhållningssätt till varierade arbetssätt och miljöer. Vi jobbar även gärna med dig som vill ta enskilda utredningar eller som är pensionär och vill fortsätta bidra med din kunskap!

Låter detta som något för dig? Hör av dig till oss för mer information eller registrera din ansökan på vår hemsida direkt så kontaktar vi dig inom kort.


Utbildningskrav: Socionomexamen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

CareOn

Placering

Gotland

Kontaktperson

CareOnDemand Sociala Tjänster AB