Jobbsafari är en del avschibsted logo

Socionomkonsulter för uppdrag inom Barn och Unga

Socionomkonsulter för uppdrag inom Barn och Unga

CareOnDemand Sociala Tjänster AB · Växjö · Ansök senast 30 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du intresserad av att prova på att jobba som socionomkonsult?

Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet av myndighetsutövning inom Barn och Unga. Vi erbjuder dig flexibelt upplägg, bra lön och förmåner.

Vi har just nu uppdrag inom Kronobergs län som behöver tillsättas.

CareOn är ett oberoende konsultföretag inriktat på socialt arbete. Vi har funnits i över 20 år och är verksamma över hela Sverige. Våra konsulter gör vardagen enklare för våra uppdragsgivare genom att avlasta, förvalta eller utveckla verksamheter. Vi som arbetar på företaget kan de olika delarna inom socialförvaltningen och vet vad som krävs för att vara en professionell konsult inom det sociala arbetet. Våra ledord är kompetens, kunskap och kvalitet!

Våra uppdrag finns främst inom socialtjänstens myndighetsutövande områden som IFO Barn och Unga och biståndshandläggning inom SoL-äldre och LSS. Som socionomkonsult behöver du vara utbildad socionom och ha minst fem års arbetslivserfarenhet av det kompetensområde du vill arbeta inom. Du behöver ha god förmåga till självständigt arbete samt ett flexibelt förhållningssätt till varierade arbetssätt och miljöer. Vi jobbar även gärna med dig som vill ta enskilda utredningar eller som är pensionär och vill fortsätta bidra med din kunskap!

Vill du veta mer? Registrera din ansökan på vår hemsida redan idag så kontaktar vi dig inom kort.

Utbildningskrav: Socionomexamen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

CareOnDemand Sociala Tjänster AB

Placering

Växjö

Kontaktperson

CareOnDemand Sociala Tjänster AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons