Jobbsafari är en del avschibsted logo

Socialsekreterare

Cura Nord bemanning & rekrytering AB · Kalix · Ansök senast 20 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en socialsekreterare inom barn och ungdom till vår kund Jokkmokks kommun. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Cura Nord och att du anställs direkt hos Jokkmokk kommun. All kontakt avseende tjänsten sker via Cura Nord.

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens

Vill du påverka och göra skillnad för medborgare och samhälle inom sociala frågor? Kan du SoL och LVU in och ut? Hos Jokkmokks kommun finns nu möjligheten att vara med och driva utvecklingen inom individ- och familjeomsorgen framåt. Vi söker dig som engagerat, rättssäkert och fokuserat vill vara med och arbeta för att göra skillnad på riktigt.


Arbetsuppgifter

Som socialsekreterare har du en viktig roll som arbetar för alla människors lika värde och rätt till social och ekonomisk trygghet, vård och omsorg. I rollen kommer du att hantera utredningsarbete inriktat på barn och unga mellan 0-20 år samt deras familjer. Du kommer att bevilja och följa upp stöd- och behandlingsinsatser inom ditt område, men också inom familjerättsliga frågor. Vi hoppas därför att du känner dig bekväm med lagstiftning då en stor del av arbetet handlar om att tillämpa SoL och LVU rättssäkert och korrekt.

Vidare kommer du att bli en del av det interna utvecklingsarbetet. Som socialsekreterare kommer du också att samarbeta med andra enheter inom verksamheten, förvaltningen och med externa samarbetspartners. Beredskapsverksamhet ingår i tjänsten.

Här erbjuds ett stimulerande jobb med möjligheter till utveckling och kunskap. Vi erbjuder en arbetsplats där du får känna att du gör något meningsfullt, och tillsammans med andra glada och ambitiösa kollegor jobbar vi för att utvecklas tillsammans. Dina kollegor är ett roligt gäng med härliga personligheter med en hel del värme att erbjuda varandra, och även dig. Kollegorna består av både yngre och äldre medarbetare - alla lika viktiga, och tillsammans arbetar ni för att göra en viktig insats på jobbet. Kommunen skapar förutsättningar för att alla medarbetare, oavsett nivå, känner meningsfullhet och ska trivas här. Vårt jobb kräver mycket av oss men vi har roligt och utvecklas tillsammans.

Dessutom får du fantastiska möjligheter att på din fritid nyttja fritidsanläggningar med förenings- eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, snöskoter och skidor i både skogs- och fjällmiljö. Vi tillämpar också friskvårdsbidrag, möjlighet till reflektionsdagar, flextid samt möjlighet att semesterväxla fler semesterdagar.

Låter det här som något för dig?

Kravprofil

Eftersom vårt arbete är viktigt för kommunen och våra medborgare kräver tjänsten ett stort engagemang och genuint intresse för sociala frågor såväl för individen som för familjen. Vi hoppas därför att just du har det.

Du är utbildad socionom och har arbetat med myndighetsutövning tidigare gärna inom området barn och unga och du drivs starkt av mötet med människor och känslan av att göra en viktig insats i ditt arbete. Du är också en god kommunikatör både i tal och skrift, har god självkännedom och ett lugn som speglar sig i ditt metodiska arbete. Du har en känsla för och är van vid att arbeta strukturerat och fokuserat, men du är också en person som vill bidra med idéer och lösningar tillsammans med andra i ditt team.

Du har också körkort då du emellanåt kommer att behöva resa i jobbet.

Tillträde sker efter överenskommelse.

Tillsammans kan vi hjälpa fler människor i behov!

Med vänlig hälsning, Lina & Joakim

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cura Nord bemanning & rekrytering AB

Placering

Kalix

Kontaktperson

Cura Nord bemanning & rekrytering AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons