Jobbsafari är en del avschibsted logo

Socialpedagog till Renatusgården

Renatus Vård & Behandling AB · Norrtälje · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Renatus vård och behandling AB bedriver daglig verksamhet och hem för viss annan heldygnsvård för män och kvinnor från 25 år och uppåt.

Renatusgården är ett litet familjärt och lantligt beläget boende i vackra Rånäs utanför Norrtälje. Vi har sex platser för personer som till följd av exempelvis autism, intellektuell och neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, och/eller ett problem skapande beteende har behov av hjälp i sociala situationer och för att möta de krav det innebär att hantera ett eget boende. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik TEACCH, Re-Pulse och MI med målet att stödja till en individuell utveckling med så hög grad av självständighet och inflytande som är möjligt för den enskilde att uppnå.

Du som söker är en påhittig person som är bra på att skapa förutsägbarhet i en oförutsägbar vardag. Du är lugn och trygg, tycker om att vara aktiv och har en väl utvecklad förmåga att kommunicera med tydlighet. För dig som är ansvarstagande och har öga för vad som behöver göras erbjuder vi ett fritt arbete med stora möjligheter att påverka verksamhetens dagliga innehåll.

Utöver att planera, motivera till, utföra, följa upp och dokumentera insatser innebär arbetet att vara behjälplig i de boendes vardag med tvätt, personlig omvårdnad, städ, matlagning samt att upprätthålla sociala kontakter och relationer.

Du har god kunskap om och gedigen erfarenhet av att arbeta med låg affektivt bemötande och utbildning som socialpedagog eller behandlingsassistent. Du har god erfarenhet av social dokumentation och behärskar svenska i tal och skrift utifrån lagstadgade dokumentationskrav. B-körkort krävs då du kör i tjänsten och det är svårt att ta sig till verksamheten utan bil, därför är det en fördel att ha tillgång till egen bil.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Renatus Vård & Behandling AB

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

Renatus Vård & Behandling AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons