Jobbsafari är en del avschibsted logo

Socialförvaltningen söker arbetsterapeut till Kommunrehab

Socialförvaltningen söker arbetsterapeut till Kommunrehab

Socialförvaltningen · Mellerud · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Socialförvaltningen består av tre sektorer, vård och omsorg, stöd och service samt individ och familjeomsorg. Vi söker nu en medarbetare till Kommunrehab som är en av enheterna inom sektor Vård och omsorg. Tillsammans med andra enheter ansvarar vi för insatser enligt HSL till personer i eget boende, särskilda boendeformer och Stöd och service. Kommunrehab består av fyra arbetsterapeuter, tre fysioterapeuter, en hjälpmedelstekniker.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut där vi ser det meriterande om du tidigare arbetat inom området. Vi förutsätter att du har god kunskap om lagar och rättspraxis utifrån din specifika roll. Du är en god kommunikatör som verkar nära verksamheten tillsammans med dina kollegor. Då arbetet innehåller en stor del dokumentation och administration, kommer det naturligt för dig att utrycka dig både i tal och skrift. Som person, förutsätter vi att du är trygg och empatisk. Du arbetar såväl självständigt som tillsammans med andra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort för manuell växellåda erfordras.

Arbetsuppgifter

Du kommer att utifrån din yrkeskompetens bedöma aktivitets- och funktionsförmåga samt utföra insatser som träning, behandling, utprovning och förskrivning av hjälpmedel. I arbetsuppgifterna ingår även bedömning av behov av bostadsanpassning. Att instruera, handleda och utbilda övrig personal inom rehabilitering ingår som en självklar del i ditt arbete. Arbetet sker i nära samarbete med övriga professioner som finns omkring patienten såsom fysioterapeut, omvårdnadspersonal, sjuksköterska biståndshandläggare, och enhetschef.

Vad kan vi erbjuda dig?

Enheten genomgår just nu en positiv period av förändring, vi ligger i startgroparna för flytt till nya lokaler nästa år med möjlighet att påverka de nya lokalerna, med en konstruktiv och positiv hållning finns utrymme för dig att vara med och forma vardagen för dig och dina kollegor. I en mindre kommun är avstånden mellan enheterna mindre och vi arbetar alltid för ett nära samarbete i alla riktningar.

Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag, samt med möjlighet att växla in semesterdagstillägget till fler semesterdagar. Vid anställning på denna tjänst finns möjlighet att få ersättning för ev. flyttkostnader till Melleruds kommun. Individuell lönesättning, ange löneanspråk

Varmt välkommen med din ansökan via e-post till ansokan.sn1@mellerud.se. Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden, tillsättning av tjänst kan ske under rekryteringsperioden.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Socialförvaltningen

Placering

Mellerud

Kontaktperson

Melleruds kommun

Dela jobbannonsen

Anmäl annons