Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sociala medier Specialist

CTEK Sweden · Hedemora · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

I rollen ansvarar du för CTEK: s närvaro på sociala medier på Facebook (inkl. Instagram, LinkedIn) och Youtube. Du är strategiskt och operativt ansvarig för vår långsiktiga plan i hela bolagets arbete med sociala medier. Du arbetar tätt tillsammans med Content Creator för att producera relevant innehåll för sociala medier och med Digital Marketing Manager för att producera aktuella kampanjer för sociala medier. Du mäter och analyserar utfall för både varumärke och konvertering av de aktiviteter vi gör för att hela tiden nå rätt målgrupp och största möjliga konverteringsgrad.

I rollen bevakar du trender och utvärderar lämpliga influensers och samarbetsvägar för att förstärka och förtydliga vårt varumärke, varumärkesupplevelser och produktlanseringar. Du arbetar fokuserat med våra samarbetspartners och säkerställer tidplan och utfall samt att alla våra samarbeten följer våra värderingar och alltid i linje med CTEKS övergripande varumärkesstrategi. Våra kunder och samarbetspartners finns i hela världen vilket innebär resor och kontakt med en mängd olika nationaliteter.

Din profil

Vi söker dig med mycket god skriv- och kommunikationsförmåga med erfarenhet från influencer-marknadsföring gärna i projektform. Du har en passion och kunskap om sociala mediers uppbyggnad, har du intresse och förståelse om teknik och fordonsindustrin är det meriterande. Som person har du en naturlig förmåga att bygga lönsamma relationer där du är tydlig med våra förväntningar på utfall och effekt. Andra personliga egenskaper som vi värdesätter högt är att du är orädd, ansvarsfull och noggrann med stort eget driv.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Vid frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anders Hultgren 073-3512701 eller anders.hultgren@clwork.se. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt men senast den 28 februari 2021.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

CTEK Sweden

Placering

Hedemora

Kontaktperson

Anders Hultgren

0733512701

Dela jobbannonsen

Anmäl annons