Jobbsafari är en del avschibsted logo

Social Media Specialist - Hemfrid

Hemfrid · Stockholm · Ansök senast 17 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Man kan göra allt själv. Eller så ber man om hjälp. Det är därför Hemfrid finns.
Nu vill vi hjälpa fler kunder med deras vardagspussel, och söker därför en Social Media Specialist som vill vara med på vår resa. Med många nya projekt och utmaningar framför oss söker vi nu Dig som är målinriktad, serviceminded och som brinner för att utveckla Hemfrids varumärke.

Det här får du göra:

I rollen ges du stort ansvar för de sociala kanaler Hemfrid finns på, och arbetar kontinuerligt med vidare utveckling av vår synlighet på sociala medier. I ditt uppdrag kommer du arbeta såväl med betald som organisk marknadsföring med den primära målsättningen att utveckla Hemfrids varumärke och driva försäljning.

Hos oss ges du stort ansvar i din roll, där du operativt samt strategiskt ansvarar för aktiviteter och kampanjer kopplade till våra sociala medier. Du driver, utvecklar, rapporterar och förbättrar vår närvaro och vårt resultat löpande. Du blir en del av ett växande marknadsteam där du kommer ha stor möjlighet att påverka ditt arbete. Hela marknadsteamet jobbar nära operations och andra stakeholders för att tillsammans utveckla vårt varumärke, såväl för ökad konvertering och försäljning mot kund, som ett starkare employer brand.

Du kommer bl.a. arbeta med:
  • Planera, publicera, analysera och löpande optimera innehåll för Hemfrids sociala medier, primärt Facebook, Instagram, Linkedin och YouTube men också utveckla vår närvaro i andra relevanta kanaler
  • Ansvara för alla aspekter av kampanjuppsättning, optimering, analys och rapportering av betalda kampanjer i sociala medier, inklusive budget
  • Ständigt hålla sig uppdaterad inom de sociala plattformarna, sociala trender och best practice inom sociala medier
  • Bevaka alla sociala kanaler som Twitter, LinkedIn, Instagram, Facebook, YouTube, bloggar, forum etc.
Vi söker dig som är:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är serviceminded, kreativ och nyfiken. Då du ges stort ansvar för att driva vår sociala media närvaro söker vi dig som har ett starkt engagemang och driv. Du behöver även ha ett starkt visuellt öga och gilla färg och form.

I rollen driver du flera parallella kampanjer, och ibland med tighta deadlines, så att du är stresstålig med förmågan att prioritera och planera din arbetsdag tror vi också. Utöver detta ser vi att du:
  • Har några års erfarenhet från en roll som Social Media Specialist eller motsvarande
  • Självständigt arbetat med och drivit företags sociala medier, såväl genom organisk marknadsföring som betalda kampanjer
  • Har erfarenhet av att arbeta i Facebook Business Manager & Ads Manager
  • Goda kunskaper inom copywriting / contentskapande
  • Har erfarenhet av att analysera och optimera kampanjer med goda resultat
  • Talar samt skriver flytande svenska samt engelska
Vi ser det som meriterande om du har:
  • Erfarenhet av influencer marketing
  • Grundläggande kunskaper i Photoshop
Vi erbjuder:

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en organisation som har stor trovärdighet på marknaden och som aldrig står stilla. Som Social Media Specialist räknar vi med att du vill bidra med dina idéer och förbättringstänk, vilket du ges stora möjligheter till. Självklart har vi kollektivavtal, individuell lönesättning, goda förmåner och sociala aktiviteter.

Hemfrid har dessutom utsetts till ett av 2022-års Karriärföretag och har tidigare fått ta emot utmärkelser så som Mäster-Gasell, ett av Sveriges 12 Best Managed Companies och har även tilldelats priset Digital Workplace Award.

Din ansökan:

Har du kommit såhär långt? Då låter kanske ovan beskrivning som något för dig! Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

För att kunna göra en så rättvis och objektiv bedömning som möjligt använder vi oss av urvalstester i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Jessica Magnusson: jessica.magnusson@hemfrid.se.


Om Hemfrid:


Hemfrid startade 1996 som enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag runt 2 400 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, flytt, fönsterputs och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi bedriver även verksamhet i Göteborg, Malmö, Linköping, Uppsala och Västerås med omnejd. Läs gärna mer om oss på hemfrid.se.

Välkommen till Hemfrid!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hemfrid

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Jessica Magnusson

0840912650

Dela jobbannonsen

Anmäl annons