Jobbsafari är en del avschibsted logo

Social media manager

VÅRDVÄSKAN AB · Falkenberg · Ansök senast 2 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Vårdväskan

Vårdväskan är ett gasellvinnande e-handelsföretag under stark expansion vars vision är att sätta färg på vården och skapa yrkesstolthet för vårdpersonal. Företaget har växt och kommer fortsätta växa snabbt vilket gör att nya medarbetare behöver drivas av bolagets vision och förhålla sig till snabba förändringar och utmaningar. Arbetsplatsen ligger i nya, färgglada och moderna lokaler i Falkenberg. Läs gärna mer på Vårdväskans hemsida.

Om tjänsten

Vårdväskan söker nu en fantastiskt Social media manager till vårt expansiva bolag i Falkenberg. Brinner du för att arbeta med sociala medier och mot en målgrupp som gör skillnad ska du söka denna tjänsten.

Dina uppgifter

Som Social media manager ansvarar du för bolagets globala social media strategi. Både strategiskt och operativt arbetar du med att engagera våra följare som för närvarande är ca 170,000 samt för att öka antalet. Du säkerställer att all kommunikation sker enligt Vårdväskans strategi för sociala medier.

Du kommer arbeta med befintliga samt nya influencers vid större produktlanseringar och förstår vikten av att vårda goda relationer med dem.

Dina ansvarsområden är bla:

  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • Linkedin
  • M.fl.

Vi söker dig som har ett starkt driv att utvecklas inom området. Du har en utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller likvärdigt. Du kan vara i början av din karriär, med tidigare erfarenheter från att arbeta på en marknadsavdelning, eller så har du några års erfarenhet av liknande tjänst inom social media eller influencer marketing. Du har god analytisk förmåga och gillar att kombinera det med att bygga goda relationer.

Vi tror du är en extrovert med mycket energi och huvudet full av spännande ideer. Du har inga problem med att bjuda på dig själv eller stå framför kameran och göra en live show för våra följare.

Du kommer ingå i ett växande marknadsteam om ca fem personer och rapportera till marknadschefen.

Kvalifikationer

  • 2-3 årig universitetsutbildning eller liknande
  • Adobe photoshop
  • SoMe verktyg

Vårdväskan erbjuder

Du ansluter till ett modernt, innovativt och snabbväxande bolag som har en spännande resa framför sig. Du ges möjligheten att påverka organisationen med snabba beslutvägar och arbetar med kompetenta, engagerade och drivna medarbetare där företagskulturen genomsyras av visionen, att sätta färg på vården och skapa yrkesstolthet för vårdpersonal.

Placering & start

Tjänsten utgår från verksamhetens huvudkontor i Falkenberg. Tjänsten är på heltid och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till oss på cv@vardvaskan.se

Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

Vi ser fram emot din mest strålande ansökan om varför just du ska vara vår nästa Social media manager.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

VÅRDVÄSKAN AB

Placering

Falkenberg

Kontaktperson

Vårdväskan AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons